Stiri Acvile

Cum arată programul naționalei feminine a României în ultimele zile la CE U16 - Divizia B

Cum arată programul naționalei feminine a României în ultimele zile la CE U16 - Divizia B

România va lupta în continuare pentru clasarea cel mult pe locul 9 la Campionatul European U16 Feminin - Divizia B, după ce a terminat faza grupelor pe poziția a patra, cu un bilanț de o singură victorie și trei înfrângeri.

Tricolorele au în continuare meciuri în grupa locurilor 9-16, primul duel fiind programat joi, 25 august, de la ora 22.00 cu naționala Islandei.

Situația după jocul cu nordicele arată în felul următor. Cu o înfrângere, România merge să se lupte pentru pozițiile 13-16 în primă fază cu învinsa dintre Muntenegru și Irlanda, pe 26 august de la ora 17.30. O victorie cu Islanda ar aduce încă un meci la ora 22.00, vineri (26.08) cu învingătoarea duelului menționat anterior.

În fine, în ultima zi a întrecerii de la Podgorica, programul arată astfel. Pentru locurile 13-14 se joacă de la ora 12.30, pentru 11-12 de la ora 14.45, pentru 9-10 de la ora 17.00, iar pentru 15-16 de la ora 17.30. Indiferent de poziția pentru care se va lupta, România o să joace în ultima zi cu una dintre Olanda, Norvegia, Marea Britanie sau Ucraina.

Toate meciurile vor putea fi urmărite în direct pe YouTube FIBA - The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!