Stiri Acvile

Elisabeth Pavel a decis să rămână în Italia, pe perioada epidemiei de COVID-19

Elisabeth Pavel a decis să rămână în Italia, pe perioada epidemiei de COVID-19

Elisabeth Pavel se află de aproape două săptămâni în "carantină la domiciliu" în Italia. 

Pivotul naționalei României joacă în campionatul Italiei, pentru Basket Costa. Echipă ce își desfășoară meciurile de pe teren propriu în localitatea Costa Masnaga, situată în provincia Lombardia, regiune extrem de afectată de pandemia de coronavirus. 

Jucătoarea în vârstă de 29 de ani a luat hotârarea să nu călătoarească și să rămână pe teritoriul Italiei până la o eventuală îmbunătățire a situației. Eli Pavel a transmis un mesaj românilor, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Federației Române de Baschet. 

Bună, vă vorbesc din Italia, care după cum bine știți este una dintre cele mai afectate țări la momentul de față. 

Campionatul este suspendat de mai bine de două săptâmâni, iar noi stăm acasă de 10 zile. Chiar astăzi este a 10-a zi de carantină la domiciliu. Ieșim doar pentru a merge la magazin. 

Ce vreau să vă transmit prin acest mesaj este să nu ne panicăm și să nu ne fie frică, singurul lucru pe care îl putem face în momentul de față este să stăm în casă și dacă chiar suntem obligați să ieșim să o facem cu responsabilitate și atenție. Repet, nu panică, ci doar atenție și responsabilitate. 

Eu am luat hotărârea ca în această perioadă să rămân aici, până când lucrurile vor arată puțin mai bine și mă voi putea întoarce acasă la familia mea și la prietenii mei.

Cu siguranța toți vrem să ne întoarcem cât mai repede la viată normală, să înceapă baschetul, dar sănătatea este pe primul loc. 

*foto: fiba.basketball

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!