Stiri Cupa României Feminin

Alina Podar aduce victoria României în fața Mongoliei cu un buzzer-beater spectaculos. Video

Alina Podar aduce victoria României în fața Mongoliei cu un buzzer-beater spectaculos. Video

Miercuri, 2 octombrie, s-a dat startul Campionatului Mondial de 3X3 din Lanzhou, China. România participă atât în competiția masculină, cât și în cea feminină și a obținut niște rezultate foarte bune în cursul acestei zile (03.10).

Așadar, după ce băieții din lotul României au învins naționala Statelor Unite ale Americii, fetele au reușit să obțină două victorii. Mai întâi, echipa formată din Ecaterina Armanu, Nicolett Orban, Alina Podar și Daiana Tanase a învins-o pe Uganda, scor 19-12, și apoi a trecut de Mongolia, după un final tensionat: 20-21.

Succesul din cea de-a doua confruntare a venit după un coș decisiv marcat de către Alina Podar, în prelungiri. La finalul timpului regulamentar, cele două adversare se aflau la egalitate așa că s-a ajuns în overtime. La scorul de 20-19 pentru Mongolia, Podar a reușit o dublă care a adus victoria României și în cea de-a doua partidă a zilei și i-a asigurat, în mare măsură, calificarea în sferturile de finală ale competiției.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro) on

Sâmbătă, 5 octombrie, România va juca ultimele două meciuri din grupa C, adversarele fiind Germania și Iran.

*foto: Alina Cojocaru/fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!