Stiri Cupa României Feminin

Cătălina Crăciunescu, record stagional de puncte marcate în LNBF

Cătălina Crăciunescu, record stagional de puncte marcate în LNBF

CSM Alexandria a trecut pe teren propriu duminică, 13 februarie, de Olimpia CSU Brașov cu 76 la 49 în etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Cătălina Crăciunescu s-a remarcat din tabăra învingătoarelor cu ocazia acestei dispute, jucătoarea terminând cu 20 de puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive în aproape 24 de minute petrecute pe parchet.

Sportiva a contribuit în special din spatele arcului de cerc, unde a avut 5/6, și la acest capitol fiind la cea mai bună performanță stagională. Crăciunescu a totalizat 7/9 din acțiune, fiind jucătoarea cu al doilea procentaj din tabăra Alexandriei în privința aruncărilor în acest meci.

Baschetbalista Alexandriei a avut cel mai mare indice al eficienței, 30 de unități, la fel fiind și în cazul capitolului +/-, unde a încheiat cu +28.

Cele 20 de puncte reprezintă cea mai bună prestație stagională, în același timp fiind pentru a patra oară când baschetbalista născută în anul 2002 termină în double figures.

Crăciunescu are medii de 7.6 puncte, 2.2 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.3 intercepții în 17 partide în sezonul 2021-22 al Ligii Naționale. Din spatele arcului de cerc stă cu 45% în actuala stagiune.

CSM Alexandria și-a îmbunătățit bilanțul la 12-5 cu ocazia acestei victorii.

*foto: Facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!