Stiri Cupa României Feminin

Dragan Petricevic: „Cred în potențialul acestei echipe”

Dragan Petricevic: „Cred în potențialul acestei echipe”

Naționala de baschet masculin a României are două deplasări în față în precalificările pentru EuroBasket 2025, tricolorii urmând să joace cu Cipru și Portugalia în următoarele zile. Primul meci va avea loc joi, 10 noiembrie, la Nicosia.

Dragan Petricevic a vorbit despre aceste dueluri pentru frbaschet.ro, selecționerul fiind de părere că forma competițională este mult mai ridicată acum decât cea din fereastra precedentă.

„Ne așteaptă două meciuri dificile, dar eu sunt optimist și încrezător că ne putem întoarce cu un rezultat bun din aceste deplasări și cu siguranță putem să jucăm un baschet corect. Am jucat un baschet corect și în meciurile trecute, pe care din păcate le-am pierdut, dar de data aceasta am convingerea că avem o formă competițională mult mai ridicată decât cea din perioada lunii august, astfel că optimismul este la cote maxime. Personal, cred în potențialul acestei echipe!”

România joacă în Cipru joi (10.11) și în Portugalia duminică (13.11), ambele meciuri fiind disponibile pe YouTube FIBA - The Basketball Channel. Tricolorii au 0-2 bilanț în grupa F după prima fereastră.

Lotul cu care România abordează aceste jocuri arată astfel: Emi Cățe, Lucas Tohătan, Patrick Richard, Tudor Gheorghe, Marcu Badiu, Tudor Fometescu, Nandor Kuti, Mihai Măciucă, Bobe Nicolescu, Edward Petrescu, Bogdan Țîbîrnă, Bogdan Popa și Alexandru Olah.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!