Stiri Cupa României Masculin

Alex Olah, MVP-ul disputei cu Albania

Alex Olah, MVP-ul disputei cu Albania

Naționala de baschet masculin a României a încheiat fără înfrângere prima fază a precalificărilor pentru EuroBasket 2025, reușind să se impună cu 76-62 în Albania în ultimul meci al Grupei B.

Alexandru Olah s-a remarcat din tabăra tricoloră, noul pivot al Rapidului terminând disputa cu 22 de puncte, 4 recuperări, 2 intercepții și 2 capace în 24 de minute din postura de titular. Prestația acestuia a fost bună pentru un indice de 28 de unități la eficiență.

Olah a ratat o singură încercare din acțiune (9/10), cu excepția unei reușite toate fiind semnate din paint. Pivotul a reușit să termine și cu 4/5 de la linia de fault, fiind jucătorul român cel mai des trimis să adune puncte de la libere.

În această primă fază a precalificărilor, Olah a adunat medii de 11 puncte, 3 recuperări și 0.7 intercepții, cu 76.5% din acțiune în trei apariții.

România a încheiat pe primul loc Grupa B, cu 4-0 bilanț

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Da
    A facut un meci foarte bun. Felicitari!

    Nu stiu ce adversari vom avea in continuare dar in astea doua jocuri oamenii mari au facut in primul rand diferenta.

    cu 1 an în urmă (04.07.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      sistemul facut de fiba este foarte stufos; in runda a doua s-au calificat: Austria, Elvetia, Romania, Danemarca si Norvegia. Se aduga echipe care au ratat calificarea la World Cup 2023: Slovacia, Croatia, Polonia, Portugalia, MAcedonia si Bulgaria/Bosnia. Se vor alcatui 3 grupe, iar castigatoarele vor avansa in calificari. Celelate 8 vor mai avea o noua sansa in a treia runda a precalificarilor...

      cu 1 an în urmă (04.07.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!