Stiri Cupa României Masculin

BC Miercurea Ciuc se impune pe teren propriu.

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
14.12.2012


76-63
(25-14, 15-13, 23-20, 13-16)


  Statistică

BC “Perla Harghitei” Miercurea Ciuc s-a impus pentru a doua oarǎ în acest sezon, pe teren propriu, împotriva celor de la CSŞ Giurgiu, scor 76-63, scor pe sferturi 25-14, 15-13, 23-20, 13-16.

Elevii lui Laszlofy Botond au stat mai bine la capitolul aruncǎrilor de 3 puncte, reuşind 10 din 24, pentru un procentaj de 41%, în comparaţie cu cele 10% ale oaspeţilor. Giurgiuvenii însǎ au dominat în spaţiul de trei secunde, reuşind 21 din 43 de încercǎri, cu un procentaj de 48%. Tot aceştia au recuperat mai mult cu 4 mingi decât adversarii lor, iar la linia de pedeapsǎ au avut un procentaj mai bun, de 75%.

Gazdele au dominat pe tot parcursul celor 40 de minute de joc efectiv, nelǎsând şansǎ adversarilor de prelua conducerea, menţinând o distanţǎ aşa fel încât şi-au asigurat victoria încǎ din prima reprizǎ. Ciucanii au înregistrat aceastǎ victorie prin prestaţiile foarte bune ale lui Sasa Avalic care a reuşit un total 21 de puncte, 5 recuperǎri şi 4 pase decisive, urmat de Jonathan Dupre cu 14 puncte şi 8 recuperǎri şi Zack Henifin cu 13 puncte, 6 recuperǎri şi 2 pase decisive.

De partea adversǎ, principalii marcatori au fost Cǎtǎlin Vlaicu, cu 15 puncte, 5 recuperǎri şi 2 pase decisive, Derek Thomas, care a terminat partida cu 15 puncte, 3 recuperǎri şi Trevor Harvey cu 11 puncte şi 11 recuperǎri.

În etapa urmǎtoare, BC “Perla Harghitei” Miercurea Ciuc va întâlni în deplasare pe BC Farul Constanţa, iar CSŞ Giurgiu va primi vizita formaţiei BC Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!