Stiri Cupa României Masculin

Cele mai bune prestații ale românilor în etapa a 10-a

Cele mai bune prestații ale românilor în etapa a 10-a

Etapa a 10-a a oferit meciuri terminate la diferențe importante în majoritatea cazurilor, câțiva români ieșind în evidență prin reușitele lor în runda ce a demarat între 3 și 6 decembrie.

Topul celor mai bune prestații ale autohtonilor în această etapă:

1. Lucas Tohătan (BC CSU Sibiu)

Nou record de assist-uri (8) în LNBM pentru conducătorul de joc al Sibiului cu ocazia partidei împotriva Galațiului.

Tohătan a terminat cu 15 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții, după 5/9 din acțiune, totalizând 23 de unități la eficiență.

2. Bobe Nicolescu (CSM CSU Oradea)

Nicolescu n-a greșit deloc la nivelul aruncărilor (4/4), arzând plasa de trei ori în fața Ploieștiului de la distanță. Bobe și-a trecut în cont o recuperare și o intercepție pe lângă cele 13 puncte acumulate în 15 minute pe parchet.

Ultimul sfert i-a reușit cel mai bine, cu 2/2 din spatele arcului de cerc și un coș din paint.

3. Vlad Corpodean (BC Athletic Neptun Constanța)

Corpo a încheiat cu 4/8 din acțiune în eșecul dobrogenilor pe terenul Craiovei (95-83). Pe lângă cele 11 puncte strânse, experimentatul baschetbalist a avut 6 recuperări și 4 pase decisive.

4. Luca Colceag (U-BT Cluj-Napoca)

Titular în succesul Clujului cu Rapid (107-75), Colceag a evoluat 21 de minute, perioadă în care a aruncat de două ori la coș (1/2) și a avut 3/4 la linia de fault.

Tânărul international român a contribuit cu 7 recuperări și 5 pase decisive, fiind al doilea din echipa sa, dintre titulari, în privința eficienței (18 unități).

5. Alexandru Olah (SCM OHMA Timișoara)

Sportivul Timișoarei a avut doar aruncări precise din interiorul arcului de cerc (6/6), singurele sale ratări venind de la distanță (0/3). Olah și-a trecut în cont 13 puncte și 8 recuperări în 32 de minute pe parchet, totul pentru un indice al eficienței de 17 unități.

 

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!