Stiri Cupa României Masculin

Declarații Rareș Uță și Mirel Dragoste după partida pierdută cu Spania

Declarații Rareș Uță și Mirel Dragoste după partida pierdută cu Spania

România a fost înfrântă de selecționata Spaniei în calificările pentru EuroBasket 2022, scor 94-41. După meciul din Valencia, Rareș Uță și Mirel Dragoste au vorbit în fața presei.

Vă prezentăm în cele ce urmează declarațiile jucătorilor naționalei României.

Rareș Uță:

„A fost greu, dar cred că vom fi mai puternici după această fereastră de calificare. Suntem foarte fericiți într-un fel că am jucat împotriva unor echipe puternice, mai ales a Spaniei, care este una dintre cele mai bune naționale. Cred că este o experiență foarte bună pentru lotul nostru, cred că avem un nucleu bun de jucători tineri, avem nevoie doar să căpătăm experiență în campionatele interne dar și pe plan internațional și cred că vom arăta mult mai bine în următorii ani.

Aș vrea să mulțumesc fanilor români, am primit multe mesaje pozitive. Mulțumim că ne urmăriți și că ne susțineți și promit că putem să ne descurcăm mai bine și o vom face în viitor. Am putea căuta scuze dar nu o vom face, trebuie să fim mai buni decât atât și vom arăta că suntem mai buni de atât.”

Mirel Dragoste:

„A fost o experiență bună pentru noi, nu am mai trecut prin așa ceva înainte, să stăm împreună în bulă și să nu putem ieși. Aceste două jocuri au fost foarte dificile, împotriva unor echipe de top pe plan european și mondial. A fost o experiență grozavă și chiar avem nevoie de câțiva jucători buni. Știm că trebuie să muncim mult, din greu și în următoarea fereastră din februarie trebuie să fim mai buni și să încercăm să câștigăm măcar un meci. 

Suntem o echipă foarte tânără, am avut multe probleme din cauza acestui virus și mulți jucători sunt acasă în România deoarece sunt infectați cu COVID-19 și în ciuda tuturor problemelor, am încercat să dăm ce am avut mai bun la momentul actual.

De fiecare dată când port echipamentul României este un moment special, încercăm de fiecare dată să facem ce putem mai bine, dar acum suntem la acest nivel și vom încerca să fim tot mai buni odată cu trecerea timpului și să fim pregătiți pentru următorul meci.”

*Foto: FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii