Stiri Cupa României Masculin

Echipa ideală a etapei a 23-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.03.2024

Echipa ideală a etapei a 23-a din Liga Națională de Baschet Masculin

De-a lungul a cinci zile am avut parte de câte cel puțin un meci pe zi în Liga Națională de Baschet Masculin. Aceste confruntări au consemnat sfârșitul turului din Top 10, precum și cea de-a cincea etapă din grupa 11-18. Ne apropiem cu pași repezi de play-off și play-out, iar ierarhiile încep să prindă contur.

Iată echipa ideală a etapei, în viziunea site-ului nostru:

Jorden Duffy (CSM Constanța)

Formația de la malul Mării Negre a obținut o victorie mare în cursa pentru play-off, revenind cu Corona pentru a se impune cu 93-96. Jorden Duffy, revenit recent pe parchet, a avut un aport important în acest joc, în care a reușit să termine cu 25 de puncte, 5 recuperări, 6 pase decisive și câte o intercepție și un capac ce i-au adus un index al eficienței de +27.

Jay Threatt (CSU Sibiu)

Cortina peste această rundă s-a tras cu o victorie a celor de la CSU Sibiu în confruntarea de acasă cu Dinamo București. Vulturii s-au impus cu 77-66 după un final furibund de meci, la care a contribuit cu precădare Jay Threatt. Conducătorul de joc al ardelenilor a avut o prestație de zile mari și a încheiat seara cu 19 puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive ce i-au adus 28 de unități la eficiență.

Corey Allen (FC Argeș)

Corey Allen a fost providențial victoria cu 87-84 în fața Rapidului, reușind să dirijeze run-ul din finalul de meci al echipei sale. El a înscris nu mai puțin de 13 puncte în ultimele patru minute de joc, iar evoluția sa i-a adus titlul de MVP al etapei a 23-a din Liga Națională. La finalul confruntării, Allen a stat cu 36 de unități la eficiență. El a venit de pe bancă și, în 29 de minute petrecute pe parchet, a adunat 29 de puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive, iar echipa sa a fost la +11 în acest timp.

Veljko Brkic (CSM Petrolul Ploiești)

Formația prahoveană pare să fie în revenire de formă și a obținut două victorii la rând. În această rundă, galben-albaștrii au învins-o pe CSM Târgu Jiu cu 81-75, iar Veljko Brkic a reușit să se facă remarcat prin 24 de puncte și 6 recuperări, înregistrând astfel +25 la eficiență.

Ouszy Barro (Corona Brașov)

Revelația acestei stagiuni a fost aproape de a își consolida poziția în cursa pentru play-off, dar a cedat în minutele de final cu CSM Constanța, 93-96. Cu toate acestea, veteranul Barro a avut una dintre cele mai reușite prestații ale carierei, adunând 26 de puncte, 13 recuperări și 3 pase decisive, cu o singură ratare din acțiune și doar două de la linia de libere.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!