Stiri Cupa României Masculin

F4. Ousmane Barro: „Sper ca fanii din Cluj să ne susțină”

F4. Ousmane Barro: „Sper ca fanii din Cluj să ne susțină”

CS Dinamo Știința București se află la al doilea Final Four consecutiv și dacă, anul trecut, a întâlnit-o pe BC CSU Sibiu, acum se va duela cu CSM CSU Oradea. În ultimele etape din Liga Națională, trupa condusă de Tudor Costescu a arătat foarte bine și a demonstrat că se poate bate cu echipele de top.

Prin urmare, jucătorii lui Dinamo tratează foarte serios semifinala cu adversara din Oradea și sunt entuziasmați să pășească pe teren. În plus, Ousmane Barro, fostul baschetbalist al lui U-BT Cluj-Napoca, speră ca fanii alb-negrilor să îi susțină pe dinamoviști.

E un turneu important pentru noi. Evident, vrem să facem un meci bun împotriva, probabil, a celei mai bune echipe din România. E foarte bine să fiu înapoi aici, în Final Four. Cu toții suntem relaxați, cu toții suntem conștienți de ce urmează mâine. Întâlnim o formație foarte bună și știm asta. Cu toții suntem entuziasmați și ne dorim să avem o evoluție bună.

Ar fi foarte important pentru noi, pentru Dinamo. Echipa a câștigat mai demult acest trofeu, însă situația s-a schimbat și dacă am reuși să câștigăm Cupa României, probabil ar fi una dintre cele mai frumoase experiențe din cariera fiecăruia dintre noi. Ar fi uriaș!

E un joc de echipă. Nu există un jucător care să poată să obțină victoria de unul singur. Sper ca fanii din Cluj să ne susțină pentru că rivalitatea dintre Cluj și Oradea este uriașă. Sper să vină să o susțină pe Dinamo. E o sală frumoasă, am multe amintiri aici și știu că atmosfera e excelentă. Mă bucur să fiu înapoi în sala aceasta.”

Prima semifinală a Final Four-ului va avea loc duminică, 9 februarie, de la ora 15:15, și va fi transmisă în direct pe Digisport 3.

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!