Stiri Cupa României Masculin

F8. Leo Meindl a fost desemnat MVP-ul finalei cu CSM Oradea

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
15.02.2023

F8. Leo Meindl a fost desemnat MVP-ul finalei cu CSM Oradea

U-BT Cluj-Napoca a câștigat ultimul act al Final Eight-ului de la Constanța. Studenții au trecut de CSM Oradea cu scorul de 78-65 și își trec în cont trofeul Cupei României la capătul primei confruntări directe cu rivala internă.

Leo Meindl a fost desemnat MVP-ul acestei finale, într-un meci în care a venit de pe bancă. Brazilianul a fost liderul clujenilor la eficiență, cu 23 de unități la acest capitol și a strâns 14 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive în 21 de minute petrecute pe parchet. Meindl a reușit să transforme 6/9 aruncări din acțiune, respectiv 2/4 din spatele arcului de cerc.

În același timp, Akos Szentkuti a fost desemnat „Cel mai de perspectivă jucător”, după ce în finala cu CSM Oradea a adunat 8 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă în 27 de minute pentru +7 la eficiență.

După pauza competițională, U-BT Cluj va reveni pe parchet la începutul lunii martie pentru un duel restant din etapa a 20-a a Ligii Naționale, pe terenul celor de la SCM Timișoara.

*foto: Bogdan Isailă

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    bravo Meindl
    un jucator excelent brazilianul. este constant si sper sa vad evolutii de top din partea lui

    cu 1 an în urmă (15.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii