Stiri Cupa României Masculin

F8. Mihai Silvășan: „A fost la fel de frig ca la meciul cu Timișoara”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.02.2023

F8. Mihai Silvășan: „A fost la fel de frig ca la meciul cu Timișoara”

U-BT Cluj este prima echipă care s-a calificat în finala Cupei României de la Constanța. Studenții au trecut de SCM U Craiova cu scorul de 88-64 de SCM U Craiova și așteaptă deznodământul disputei dintre CSM Constanța și CSM Oradea pentru a își cunoaște adversara din ultimul act.

Mihai Silvășan a fost prezent la conferința de presă de după meci, unde s-a arătat extrem de deranjat de faptul că a fost cenzurat de către Federația Română de Baschet. Antrenorul lui U-BT Cluj a fost primul care s-a plâns de frigul din sala de la Constanța, dar declarația sa video a fost tăiată și postată fără segmentul respectiv pe contul de Instagram al celor de la FRB.

Iată ce spunea Silvășan după jocul din sferturi cu SCM Timișoara către unul dintre reporterii Baschet.Ro. Acesta a oferit o declarație site-ului nostru, după cea de la conferința oficială de presă deoarece reporterii noștri nu au prins acel moment. Se subînțelege că contextul a fost același și în videoclipul filmat de către Federație, a cărui varianta cenzurată o puteți vedea mai jos

„Mă bucur că nu s-a acccidentat nimeni pentru că, evident, cine a fost prezent în sală a văzut că nu sunt condițiile cele mai bune de a desfășura un meci de baschet. Însă, acestea sunt condițiile pentru toți și, repet, mă bucur că am rămas sănătoși după acest meci.”

Reacția lui Silvășan de după meciul cu Craiova a fost surprinsă de reporterii Baschet.Ro prezenți în sală.

„Nu știu ce reacție ar trebui să am. Ar trebui să vă întreb pe voi dacă îmi cenzurați sau nu interviul. Data trecută așa s-a întâmplat. Mă bucur că mai sunt și alte camere aici. Repet ce am spus și data trecută, dar a fost tăiat. A fost la fel de frig ca la meciul cu Timișoara și mă bucur că am scăpat fără accidentări. Mă bucur pentru victorie, e un pas înainte pentru noi. ”

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre provocarea echipei sale din ultimul act. Acesta s-a grăbit în declarația sa și a vorbit deja de Oradea ca despre viitoarea adversară a lui U-BT.

„De acum privim doar spre meciul cu Oradea. Vom juca cu trofeul pe masă și trebuie să dăm tot ce avem mai bun din noi ca să câștigăm. Cred că vom juca cu Oradea. Repet, e o greșeală. Aștept să văd meciul. Poate fi și Constanța adversara. Vom vedea la final, dar noi trebuie să fim pregătiți indiferent.”

Nu în ultimul rând, Mihai a comentat evoluțiile reușite ale tinerilor U23 Akos Szentkuti și David Lăpuște.

„Amândoi au avut o prestație curajoasă. Și-au făcut treaba. Le-am spus că mă așteptam la acest scenariu în care ei vor fi lăsați liberi, la fel cum am făcut și noi cu jucătorul lor U23. Asta este situația, însă ei au avut o prestație îndrăzneață. Eu le-am spus să arunce dacă sunt liberi, au și marcat niște coșuri, s-au apărat excelent. Au fost în nota echipei și mă bucur pentru ei și evoluția lor.”

Finala Cupei României are loc miercuri, 15 februarie, de la ora 19:00.

*foto: Bogdan Isailă

6 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :


    Dupa declaratia asta, cei de la Constanta impreuna cu FRB o sa opreasca caldura si in camerele de hotel

    cu 1 an în urmă (13.02.2023)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      @Benjamin
      😂😂😂

      cu 1 an în urmă (13.02.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca U92 :

    Toti au ceva de ascuns, fiecare cum poate
    Federatia nu vorbeste de frigul din sala, dar nici noi nu vorbim de Kuti, Rosnafschi si de ce nu joaca.Poate au fost accidentati, poate nu, nu stim.
    E mai simplu sa te plangi de banca scurta de oboseala, de frig, de orice, dar daca nici cand ai in CR, plus doi romani pentru rotatie, cu care sa joci in mod real, ce sa mai crezi?
    In alta ordine, ok ca ii incurajati ca sa arunce, e normal dar nu e normal ca sa aibe asa carente la tehnica aruncarii de la distanta. Se vede de la o posta postura si din miscare ca reusita tinde catre 0. Dar toata echipa, anul acesta are procentaje dezastru de la distanta, deci e problema de pregatire tehnica individuala, dar nici despre asta nu vorbim cat timp si ce pregatire tehnica aruncarii fac pe saptamama. Pe urma nici noi nu vorbim de atitudinea sau nu stiu cum sa ma exprim corect ca sa nu jignesc oe cineva, dar sa ai +20 pe care sa-i pierzi e de tratat sau actionat. Cu Timisoara, cu Craiova a mers sa revi cumva, dar cu Ulm nu a mers, cu Oradea pare pare mai

    cu 1 an în urmă (13.02.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca U92 :

    In forma poate nu va mai tine
    Poate ar fi bine sa va concentrati pe ce puteti schimba sau influenta voi, si nu pe ce fac sau cum fac altii.
    CR se joaca ai trebuie sa te adaptezi conditiilor.

    cu 1 an în urmă (13.02.2023) Raspunde
  • 'mpepo :

    Roschnafski
    De bine ce am făcut un comentariu despre involuția lui Roschnafski, în meciul cu Craiova nu l-am mai văzut de loc în joc. Doar pe bancă. Oare aceasta e modalitatea de a progresa ? Întreb și eu. Nu știu pe cine însă.

    cu 1 an în urmă (13.02.2023) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Sa joace ce anume?
    Ca cei doi Under joaca bine? Eu mâine împreuna cu csm as scoate echipele de pe teren sa dea trofeul dnei Tocana și mister pampers. Fără asumare de trofeu și aia e.

    cu 1 an în urmă (13.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii