Stiri Cupa României Masculin

F8. Mihai Silvășan: „Mă bucur că am rămas sănătoși după acest meci”

F8. Mihai Silvășan: „Mă bucur că am rămas sănătoși după acest meci”

U-BT Cluj-Napoca a debutat cu succes la Final 8-ul Cupei României, reușind să câștige cu 76 la 56 în fața lui SCM Timișoara. Alb-negrii au controlat sferturile doi și patru și, în cele din urmă, și-au asigurat o victorie confortabilă.

Mihai Silvășan, tehnicianul clujenilor, a vorbit despre confruntarea cu trupa bănățeană și, în același timp, a spus câteva cuvinte și despre condițiile din sala de la Constanța.

Un meci mai greu decât o arată scorul. Noi ni l-am făcut greu. Am început foarte bine după care am vrut să joc cu toți jucătorii ceea ce ne-a dus în situația de a nu ne păstra avantajul și de a avea un meci complicat, mai ales în sfertul al treilea, când Timișoara s-a ținut de noi. Mă bucur că am câștigat, nu sunt foarte multe de spus. Mă bucur că nu s-a acccidentat nimeni pentru că, evident, cine a fost prezent în sală a văzut că nu sunt condițiile cele mai bune de a desfășura un meci de baschet. Însă, acestea sunt condițiile pentru toți și, repet, mă bucur că am rămas sănătoși după acest meci.

Unul dintre aspectele la care s-a referit antrenorul ardelenilor este legat de temperatura din sală, jucătorilor fiindu-le frig. Iată ce a răspuns Silvășan despre faptul că elevii săi au evoluat la mijlocul zilei:

A, am crezut că mă întrebi cum este să jucăm la minus grade. Nu ne deranjează ora. Sunt patru meciuri, cineva trebuia să joace și la ora asta. Nu e absolut nicio problemă, știam acest lucru de mult și ne-am pregătit pentru asta.

Peste două zile, în 13 februarie, U-BT Cluj-Napoca va juca în semifinala Cupei României cu învingătoarea partidei dintre CSO Voluntari și SCM U Craiova.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Tot ce sper
    este că poate pînă luni reușesc să deschidă geamurile și să aerisească sala. Se simte putoarea ferebeului și prin televizor ! :) dar și :(

    cu 1 an în urmă (11.02.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Prea multe pretenții
    Daca e sala acoperita și nu picura în sala înseamnă că avem condiții suficiente. Ne-am obișnuit prea mult cu luxul din EuroCup, după ce au plătit 20.000 de euro sa organizeze turneul este normal sa nu aibă bani destui pentru încălzire.

    cu 1 an în urmă (11.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!