Stiri Cupa României Masculin

F8. Vitaly Stepanovski: „Important, după astfel de meciuri, e să tragi concluziile bune”

F8. Vitaly Stepanovski: „Important, după astfel de meciuri, e să tragi concluziile bune”

Luni, 13 februarie, U-BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova s-au duelat în semifinalele Cupei României. Ardelenii au controlat jocul de la început până la final, au evoluat foarte bine și s-au impus cu 88 la 64.

Iată ce a declarat, după meci, Vitaly Stepanovski, antrenorul principal al oltenilor:

În primul rând, doresc să felicit echipa din Cluj. Sunt o formație mare, au mulți jucători foarte buni și e greu de jucat cu ei. Așa cum am spus anterior, dacă vrem să îi învingem pe cei din Cluj, trebuie să reducem toate greșelile. Nu pot să uit ultimele 25 de secunde din primul sfert, când eram la -3, aveam mingea și am făcut două greșeli prostești, iar ei au marcat două coșuri, distanțându-se la +8. Imediat le-a crescut încrederea în forțele proprii, au început bine sfertul al doilea și e foarte dificil să mai ajungi o astfel de echipă, când e o diferență de 12-15 puncte. Când se află în avantaj, ei joacă mereu foarte bine și astăzi au înscris câteva aruncări importante. Noi am încercat să îi prindem din urmă, să ajungem la -10 dar am ratat câteva aruncări. Ok, acesta a fost meciul, le urez noroc, iar noi trebuie să ne odihnim, să ne recuperăm pentru că avem mulți jucători cu accidentări minore. Astăzi, Mijovic nu a jucat pentru că a simțit o durere în genunchi și asta a fost o problemă pentru că nu am avut la fel de multă talie. Urmează pauza dedicată acțiunilor echipelor naționale, iar pentru noi această pauză este foarte importantă. Trebuie să ne recuperăm și să pregătim următoarea fază a sezonului.

Întrebat dacă, una peste alta, experiența de a juca în Final 8 a fost una bună pentru echipa sa, în vederea următoarei faze a campionatului, tehnicianul ucrainean a răspuns următoarele:

Evident, a fost o experiență foarte bună. Fiecare joc este o experiență. Important, după astfel de meciuri, este să tragi concluziile bune.

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!