Stiri Cupa României Masculin

Kevin Hardy a stabilit un nou record de pase decisive în actualul sezon al primei ligi din Lituania

Kevin Hardy a stabilit un nou record de pase decisive în actualul sezon al primei ligi din Lituania

BC Siauliai, echipa fostului jucător al lui CSU Sibiu, Kevin Hardy, a obținut o victorie extrem de importantă pe teren propriu la reluarea Ligii Naționale din Lituania. Astfel, Siauliai s-a impus în fața celor de la Nevezis, scor 91-75.

Benas Griciunas a marcat 25 de puncte, în timp ce Antanas Udras a marcat 22 de puncte, cu 6 pase decisive și 5 recuperări pentru BC Siauliai. De partea cealaltă, cinci jucători au avut cel puțin 10 puncte, conduși de Kristupas Zemaitis cu 19 puncte.

Siauliai a impresionat grație jocului colectiv din care au rezultat 34 de pase decisive. 16 dintre acestea au fost reușite tocmai de Kevin Hardy, care astfel a stabilit un nou record stagional de assist-uri în prima ligă din Lituania.

Pe lângă cele 16 pase decisive, Hardy a mai adunat 2 puncte, cu 1/2 din acțiune, 3 recuperări, 2 turnovers dar și nu mai puțin de 5 intercepții, pentru +23 la eficiență, cel mai bun din echipa sa.

În 23 de partide jucate în acest sezon în prima ligă din Lituania, Kevin Hardy are medii de 7,3 puncte, 4,6 pase decisive și 4,5 recuperări, cu 3 intercepții, 53,4% din acțiune și +13 eficiență pe meci.

Cu victoria obținută contra lui Nevezis, Siauliai a ajuns la 7-16 și urcă pe locul 8 în clasamentul ligii lituaniene.

Kevin Hardy a jucat în două rânduri la CSU Sibiu, în perioada 2015-2017, respectiv în sezonul 2018-2019. În stagiunea precedentă, Hardy a avut medii de 14.2 puncte, 6.8 recuperări, 4.2 pase decisive și 2.2 intercepții. Hardy și CSU Sibiu au jucat în sezonul precedent finala LNBM și au câștigat Cupa României.

*foto: facebook BC Siauliai

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    well done Kev
    Ma bucur foarte mult pentru Kevin, sper sa reuseasca sa urce tot mai sus.
    Am vazut cateva meciuri de-ale lui sezonul asta si mi se pare extrem de interesant ce bine s-a adaptat la noul rol pe care trebuie sa il joace la Siauliai. Desi realizarile lui statistice sunt la jumatatea ultimilor ani (ieri a fost exceptia...) este un om extrem de important in rotatia lui Siualiai.

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!