Stiri Cupa României Masculin

LNBM MVP – etapa 9, Grupa Roșie: Sherwood Brown

Eduard Popa

Eduard Popa
02.04.2019

sherwood brown scm timisoara

Etapa a noua din Liga Națională de Baschet Masculin, Grupa Roșie, s-a terminat după partidele care au avut loc luni, 1 aprilie, între SCM Timișoara – BCM U Pitești 100-84 și SCM U Craiova – CSU Sibiu 59-76. Astfel, luând în considerare și celelalte partide jucate în această rundă, am decis să îi acordăm distincția de MVP al rundei lui Sherwood Brown de la SCM Timișoara.

Brown a terminat meciul cu un double-double, după ce a adunat 30 de puncte și 12 recuperări. El a mai strâns 2 pase decisive, a avut 7/12 din acțiune, 4/8 de la 3 puncte, 4/4 de la libere și +34 indice al eficienței.

Brown l-a devansat astfel în ranking-ul pentru MVP-ul rundei pe Kris Richard, cel care a marcat 20 de puncte în victoria Oradiei în fața lui U-BT Cluj, scor 75-63.

De asemenea, o mențiune specială merită și Radu Vîrnă, cel care a înscris 16 puncte pentru Steaua în victoria 73-68 pe terenul lui CSO Voluntari, meci care îi ține „în viață” pe steliști în lupta pentru playoff din Grupa Galbenă.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!