Stiri Cupa României Masculin

Michael Qualls stabilește un nou record stagional de puncte marcate într-un meci

Michael Qualls stabilește un nou record stagional de puncte marcate într-un meci

SCM U Craiova a obținut o victorie facilă pe teren propriu în fața celor la CSM Focșani, cu scorul de 100-70. Michael Qualls a avut un monster game în fața vârncenilor și a stabilit un nou record stagional de puncte marcate într-un meci din Liga Națională de Baschet Masculin.

Titular în garnitura lui Michalis Kakiouzis, Michael Qualls a petrecut aproape 28 de minute pe parchet și a înscris 41 de puncte. Americanul a marcat 6/8 de la 2 puncte, 9/12 de la 3 puncte și 2/4 de la linia de libere. Qualls și-a ma trecut în cont 2 recuperări, 2 capace, o intercepție și un turnover, pentru un indice al eficienței de 38 de unități.

Qualls a mai stabilit un record și anume este primul jucător care marchează 9 coșuri de 3 puncte într-un meci. Precedentul record era deținut de Justas Tamulis, care a înscris 8 coșuri de la distanță chiar în meciul cu SCM U Craiova.

Cele mai bune prestații ofensive din acest sezon arată astfel:

  1. Michael Qualls – 41 de puncte (vs Focșani)
  2. Justas Tamulis – 39 de puncte (vs Craiova)
  3. Darrion Strong – 38 de puncte (vs Constanța)
  4. Michael Qualls – 36 de puncte (vs Galați)
  5. Darrion Strong – 34 de puncte (vs Dinamo)

foto: gds.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    E clar!
    Qualls are ceva cu moldovenii!Astept cu nerabdare sa-l vedem si pe nou venitul Wyatt Earp,in conditiile in care baschetul se joaca doar cu o singura minge!

    cu 2 ani în urmă (15.11.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!