Stiri Cupa României Masculin

Monyea Pratt se întoarce la BC CSU Sibiu

Monyea Pratt se întoarce la BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a mai „repatriat” un jucător. Monyea Pratt revine după două sezoane la gruparea de pe Cibin, pentru care a evoluat prima dată în Liga Națională de Baschet Masculin.

Pratt va împlini în această lună 36 de ani. El măsoară 1.96 metri și este un jucător polivalent, care poate evolua pe pozițiile 1-2-3.

În sezonul 2020/2021, Monyea Pratt a strâns 27 de meciuri pentru SCM U Craiova și a avut medii statistice de 11.4 puncte, 7.3 recuperări și 5.4 pase decisive pentru un indice al eficienței de 16.8 unități.

Monyea Pratt are 4 sezone la activ în LNBM, două la Sibiu și două la Craiova, totalinzând 120 de meciuri în LNBM. El are în palmares un trofeu al Cupei a României și o finală jucată în Liga Națională. În toate aceste jocuri de campionat, Pratt a strâns cifre de 12.5 puncte, 7.0 recuperări și 4.7 pase decisive pentru 17.2 la eficiență.

În cariera sa, Monyea Pratt a mai jucat la Uni-Riesen Liepzig (Germania-3), Cuxhaven BasCats (Germania-2), Charleville Mez (Franța-2), Salon Vilpas (Finlanda) și KTP Basket (Finlanda).

BC CSU Sibiu îi mai are sub contract pentru stagiunea viitoare pe Lucas Tohătan, Mirel Dragoste și Rareș Uță. Gruparea de pe Cibin va fi antrenată în continuare de Dan Fleșeriu.

 

15 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Pratt
    Un jucător complet dar mi se pare că și în cazul lui, vârsta își spune cuvântul. Nu îl consider un mare plus față de sezonul precedent, pentru Sibiu.

    cu 2 ani în urmă (11.07.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      .
      De cand a plecat el nu am avut jucatori care sa-l inlocuiasca, mie mi se pare un transfer de genul "mergem la sigur".
      Eu cred ca va fi ok, chiar daca are 36 de ani. Pana acum varsta lui nu si-a spus cuvantul... nu am vazut sa aiba vreun declin in evolutii si a fost constant in fiecare sezon, jucand peste 30 de min per meci.

      cu 2 ani în urmă (12.07.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    Sibiu
    Ca și în cazul Watson, la vârsta asta, cu toata experienta baschetbalistica, e greu sa mai ceri performanta la nivel mare. Măcar Watson e backup.
    Dar pot înțelege ca atât e "plapuma" la Sibiu. Bafta!

    cu 2 ani în urmă (11.07.2021) Raspunde
  • Ricardo :

    Pratt
    De ce sa fim cîrcotași??? Partt nu e jucător rau deloc. Intra mereu cu determinare da tot timpul 100% ! Sibiul nu joaca in nicio cupă europeană! Mai mult decat atat conteaza cum închei echipa si de aduci pe lângă Partt! Daca vor mai veni in 2...3 jucători macar in mediile lui Pratt, Sibiul va avea un sezon ok! Conducător roman pivot roman chiar ma bucur ca veti juca cu astfel de jucători si le veti da mai multe minute. Cel puțin Tohatan are un potențial uriaș! Trebuie forțat si riscat cat mai mult cu el in teren! Acesta trebuie sa fie un sezon mai așezat pt Sibiu cum mai multi romani in teren!

    cu 2 ani în urmă (11.07.2021) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Sibiu
    Un transfer bun pe varianta low cost! Un jucator destul de util, oricum stati linistiti, zilele viitoare va fi anuntat si faptul ca Tamulis se intoarce la Sibiu !

    cu 2 ani în urmă (11.07.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Bravo oltene!!!
      Cum strici tu exclusivitățile... Cu știri de acum 2 săptămâni..
      😂😂
      Zi-mi mai bine dacă îți place Liam O'Reilly?

      cu 2 ani în urmă (11.07.2021)
    • Ricardo:

      Liam....
      Unde va ajunge la Craiova sau la Sibiu???? Si daca ma întrebi pe mine nu pot sa ma pronunț... Dar nu cred ca e super wow!

      cu 2 ani în urmă (11.07.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Craiova

      cu 2 ani în urmă (11.07.2021)
    • Ricardo:

      Slăbuț!
      Este tanar din ce am vazut e nascut 96... Bine, pentru pretențiile Craiovei este ok. Important este ce vor continua sa aduca ... Au deja un american interesant care a colaborat cu noul lor antrenor. La fel conteaza ce vor mai aduce pana la 6 jucatori straini... Vesti din Sibiu??? Atacati podiumul? Sau si locul 5...6 este suficient?

      cu 2 ani în urmă (11.07.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Da, rămânem la 5-8 sezonul ăsta, realist vorbind.

      cu 2 ani în urmă (12.07.2021)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Sper
      Să fie de motivare ceia ce spui, eu cred că Dan nu rămânea să se lupte pentru locul 5. Pe Mo îl știm, cu el putem lua o medalie sau locul 8 depinde ce mai aducem (poate tu știi mai bine)

      cu 2 ani în urmă (12.07.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      prea devreme de clasamente
      poate unii au acces la info de bugete si acolo se poate face un fel de grila de start dar considerand miscarile de pe bancile tehnice si gradul redus de confirmari e o doza mare de risc in orice estimari. La Sibiu, tot timpul startul a fost sumbru(bine cu mici exceptii nici finanul n-a fost mai fericit :)) ) dar din ce e comunicat oficial, e prea devreme pentru clasamanete.

      cu 2 ani în urmă (12.07.2021)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Oare
    Asta nu plecase de la Sibiu pt ca bani putini sau oferta prea slaba? Acum zici ca revine la Sibiu prima lui dragoste sau asta lasă impresia. O jucat la Craiova pe bani mai mulți și acum revine la Sibiu sa ce? Uneori parca unii jucatori o dau in ipocrizie

    cu 2 ani în urmă (11.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    Craiova
    Principala stire e ca .... la Craiova nu se mai vrea performanta. Nu mai ai romani detrminanti - si nu stiu ce mai poti gasi disponibil la ora asta. Si strainii pleaca. din pacate raman mai putine echipe acolo sus

    cu 2 ani în urmă (12.07.2021) Raspunde
  • Csm.O :

    Campionat
    Va fi clar o diferență între echipe, primul val va fi intre Cluj, Oradea, Voluntari, urmate de Sibiu, Pitești, Craiova, apoi cred eu că vor fi Dinamo, Steaua, Timișoara...

    cu 2 ani în urmă (12.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!