Stiri Cupa României Masculin

MVP LNBM - Etapa a XIII-a, Grupa Valorică A: Monyea Pratt

MVP LNBM - Etapa a XIII-a, Grupa Valorică A: Monyea Pratt

Prima fază a Grupei Valorice A din LNBM se apropie de final, astfel meciurile din etapa a XIII-a au avut o miză deosebită pentru unele echipe. 

SCM Craiova a obținut o victorie mare pe terenul lui U-BT Cluj, americanul Monyea Pratt a fost motorul formației sale și este considerat de redacția Baschet.ro mvp-ul etapei. Pratt a cochetat cu un triple-double, terminând partida cu 19 puncte, 8 recuperări, 8 pase decisive, 4 intercepții și un capac pentru un indice de 26 la eficiență. Acesta a terminat partida cu 43% (3/7) la două puncte, 60% (35) la trei puncte și 50% (4/8) la libere. De asemenea, Pratt a obținut 9 faulturi, fiind cel mai faultat jucător de pe teren. 

Printre nominalizații rundei se află Donatas Tarolis de la U-BT Cluj și stelistul Keith Clanton.

  • Echipa lui Donatas Tarolis a pierdut pe teren propriu în compania lui SCM Craiova, însă acesta a făcut un meci mare, cu 27 de puncte, 15 recuperări, 5 pase decisive și 1 intercepție pentru un indice de 40 la eficiență. Cu 79% (11/15)  la două puncte și 83% la libere, lituanianul a terminat partida cu +4 la capitolul +/-. 
  • Keith Clanton a contribuit din toate punctele de vedere în victoria echipei sale pe terenul lui CS Dinamo Știința, pivotul american a terminat partida cu 16 puncte, 14 recuperări, 2 pase decisive și 3 capace pentru un indice la eficiență de 29 de unități și +11 la capitolul +/-. 

*foto: Universitatea Craiova Baschet Fans 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!