Stiri Cupa României Masculin

Nikola Jevtovic a fost desemnat cel mai bun jucător al etapei în campionatul Ungariei

Andrei Ilie

Andrei Ilie
18.12.2018

nikola jevtovic ungaria 

Nikola Jevtovic a avut parte de un meci perfect, în deplasare, împotriva noii echipe a lui Martin Zeno. Fostul jucător al Steaua CSM Eximbank București din sezonul 2016/2017 a fost principalul marcator în victoria echipei sale, Atomeromu Paks, pe terenul celor de la Alba Fehervar, scor 74-88.

Fostul jucător al Stelei a evoluat excelent împotriva celor de la Alba Fehervar, una dintre cele mai importante echipe din campionatul Ungariei. Acesta a început partida de pe bancă, iar în cele 27 de minute petrecute pe parchet a contabilizat nu mai puțin de 28 de puncte cu 100% din acțiune (14/14 la aruncările de 2 puncte), 8 recuperări și 3 intercepții.

Nikola Jevtovic parcurge un sezon excelent alături de Atomeromu Paks, unde în 10 partide disputate până în acest moment, a acumulat medii de 14.6 puncte, 7.4 recuperări și o pasă decisivă în 23.7 minute/meci. Noua achiziție a celor de la Alba Fehervar, Martin Zeno, nu s-a aflat pe foaia de joc pentru această partidă.

Nikola Jevtovic a evoluat pentru Steaua CSM Eximbank București în sezonul 2016/2017. A evoluat pentru formația roș-albastră în 22 de partide, unde a înregistrat medii de 8.8 puncte și 4.1 recuperări.

În urma acestei victorii, Atomeromu Paks ajunge la 5-5 la general și se află pe poziția a 8-a, în timp ce Alba Fehervar se află pe locul 11 cu 4-6 la general.

Următoarea partidă oficială pentru Atomeromu Paks va avea loc pe data de 22 decembrie, pe teren propriu, împotriva celor de la Pecsi. Alba Fehervar va evolua în FIBA Europe Cup pe data de 19 decembrie, pe teren propriu împotriva celor de la Lukoil Levski, iar apoi se vor deplasa la Zalakeramia. Dacă va fi utilizat în această partidă, Martin Zeno îl va avea ca adversar pe fostul pivot al BCM U Pitești, Andriy Agafonov, care de asemenea parcurge un sezon excelent în campionatul Ungariei. Vezi detalii aici

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!