Stiri Cupa României Masculin

Patrick Richard se plânge de condițiile din Albania

Patrick Richard se plânge de condițiile din Albania

România a bifat cea de-a patra victorie în prima fază a precalificărilor pentru EuroBasket 2025, 76-62 în Albania, meci la finalul căruia un membru important al „vulturilor” a reacționat pe contul personal de Instagram referitor la condițiile de la Durres.

Patrick Richard a avut o postare despre condițiile din Albania, despre care a spus că sunt cele mai rele pe care le-a întâlnit de când joacă baschet și că FIBA nu ar trebui să-și dea acceptul niciodată pentru asemenea condiții.

Căpitanul lui U-BT Cluj a făcut referire și la faptul că toți jucătorii naționalei României sunt bine și nu au suferit accidentări, meciul fiind oprit de zeci de ori pentru ștergerea parchetului. De asemenea, Richard le-a făcut semn la un moment dat colegilor la o repunere să îi facă aer cu prosoapele, deși a trecut puțin peste un minut din meci. Faza poate fi văzută mai jos:

Tricolorii au ales să nu mai joace în viteză la un moment dat, ci să paseze mai mult unul altuia, de teama unei accidentări.

România a terminat prima fază a precalificărilor pentru EuroBasket 2025 cu 4-0 bilanț la general.

*foto: fiba.basketball

7 comentarii la aceasta stire:
  • Silvois :

    Exemplu
    Patrick (nu-mi place sa-i spun Petrica, diminutivul asta parca il banalizeaza, eventual, Petre!) e cel mai bun exemplu posibil de atitudine si devotament, aviz romanilor nativi. Jos palaria, Petre!

    cu 1 an în urmă (04.07.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Ca fapt divers, am remarcat ceva
    Jucatorii albanezi se hlizeau si povesteau intre ei la intonarea cintecului patriotic romanesc : "Pe-al nostru steag, e scris unire " compus de Ciprian Porumbescu, devenit imnul de atat al Albaniei. Gurile rele spun ca Victor Eftimiu , scriitor roman de origine incerta macedoromana sau albaneza, l-ar fi vindut comunistilor albanezi. Ce sa respecti atunci ?

    cu 1 an în urmă (04.07.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca cata2106 . :

    Emoții
    Singurele emoții la meciul asta au fost ca Patrick sa nu se accidenteze, la cum arata sala aia.
    In alta ordine de idei, tot respectul pentru el, dupa un asemenea sezon sa îți lasi soția si cele trei fetite in SUA si sa vii la echipa națională a Românie , sa joci cu Luxemburg si Albania, mi se pare un gest de respect maxim.

    cu 1 an în urmă (04.07.2022) Raspunde
  • Pop Dorel :

    Serios?
    Cred că toată lumea a avut emoții pentru ca nici unul din jucători să nu se accidenteze ,lotul României nu este format numai acest jucător care este și cetățean român și era normal să fie la meciurile României.(Și ceilalți au familii lăsate acasa)

    cu 1 an în urmă (04.07.2022)
    • U BT Cluj-Napoca Jojo:

      @ Pop Dorel
      Salut,
      Nu cred ca ai dreptate. Richard are 0 obligatii fata de aceasta tara si nationala de baschet masculin. Cu toate astea el isi face treaba oriunde e chemat. Copiii si familiile jucatorilor autohtoni nu cred ca sunt la mii de km departare. Asta e de apreciat...gestul, caracterul., devotamentul pentru acest sport.

      cu 1 an în urmă (04.07.2022)
    • Pop Dorel:

      Jojo!!
      Te contra salut,nu am făcut referire la caracterul lui Patrick care este unul foarte ok și pe care îl respect foarte mult,doar eu zic ca și ceilalți jucători sunt foarte importanți și cu caractere de apreciat.Cu respect.

      cu 1 an în urmă (04.07.2022)
    • CSM CSU Oradea unguru1432:

      jojo... te inseli!
      statutul de cetatean european pentru Richard are ce putin doua avantaje pentru el:
      1. un salar mai mare in LNB
      2. ca cetatean european are avantaje in orice campionat din Europa (jucator comunitar)
      hai sa nu trecem in cealalta extrema!!!

      cu 1 an în urmă (05.07.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!