Stiri Cupa României Masculin

Porter Troupe a câștigat medalia de bronz în Finlanda

Porter Troupe a câștigat medalia de bronz în Finlanda

Porter Troupe a câștigat medalia de bronz în Finlanda după ce echipa sa, Helsinki Seagulls, a trecut de Tampereen Pyrinto cu scorul de 84-65 în finala mică a campionatului. 

De fapt, partida a fost o reeditare a finalei de Cupă, adjudecată tot de Seagulls. 

În meciul de ieri, 15 aprilie, Troupe a jucat 23 de minute, timp în care a contribuit la succesul obținut de echipa sa cu  6 puncte, 5 recuperări. 4 pase decisive, dar și o posesie pierdută. Datorită liniei statistice prezentate, veteranul american a terminat meciul cu un indice de 11 în dreptul eficienței și unul de +10 în dreptul categoriei +/-. 

Baschetbalistul de 38 de ani a adunat medii statistice de 7.8 puncte, 2.4 recuperări și 2.9 pase decisive pe parcursul acestui sezon, fiind unul dintre oamenii de bază ai echipei situată în capitala Finlandei. 

Astfel, la finalul stagiunii 2020-2021, Troupe, aflat în ultimii ani ai carierei, și-a îmbogățit palmaresul cu o Cupă și o medalie de bronz. 

*foto: facebook Helsinki Seagulls

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii