Stiri Cupa României Masculin

Radu Vîrnă și Marcu Badiu, cei mai eficienți jucători sub 23 de ani în etapa a XIII-a

Radu Vîrnă și Marcu Badiu, cei mai eficienți jucători sub 23 de ani în etapa a XIII-a

În cele patru meciuri disputate în cadrul etapei a XIII-a din LNBM - Grupa valorică A, au fost folosiți 21 de jucători români care intra în categoria de vârstă sub 23 de ani.

  • Radu Vîrnă și Marcu Badiu s-au duelat în partida directă, ambii au avut partide solide, însă echipa lui Vîrnă a reușit să se impună, după ce la mijlocul sâptămânii, Marcu Badiu și CS Dinamo au obținut victoria. De asemenea partida nu a fost una cu noroc pentru Badiu, jucătorul suferind o accidentare la genunchi. 
  • Lucas Tohătan a contribuit la victoria echipei sale împotriva lui BCM Pitești, tânărul jucător a fost decisiv pe final de partidă. 
  • Dragoș Diculescu și SCM Craiova au furnizat supriza etapei, reușind să câștige pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca. 
  • Bogdan Popa a terminat cu 6 puncte marcate, partida pierdută pe terenul campioanei României, în timp ce Edward Petrescu și Tudor Fometescu au terminat partida cu 4 puncte marcate. 

Liderii etapei din punct de vedere statistic au fost: 

Minute – Radu Vîrnă - 35:58
Eficiență – Radu Vîrnă, Marcu Badiu - 12
Puncte – Lucas Tohătan - 12
Recuperări –  Radu Vîrnă - 6
Pase decisive – Lucas Tohătan, Dragoș Diculescu, Radu Vîrnă - 3

*foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!