Stiri Cupa României Masculin

Tudor Gheorghe: „Atmosfera în cadrul lotului este foarte bună”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.02.2022

Tudor Gheorghe: „Atmosfera în cadrul lotului este foarte bună”

Naționala de baschet masculin a României va evolua joi, 24 februarie, de la ora 18:00, în al doilea meci din precalificările EuroBasket 2025. Vulturii vor primi vizita Albaniei în Sala Olimpia din Ploiești, în primul duel al naționalei la care suporterii au acces, după doi ani.

Tudor Gheorghe, fundașul lui FC Argeș Basketball, este unul dintre jucătorii cu experiență în cadrul reprezentativei României de seniori. Baschet.Ro l-a contactat pe baschetbalistul trupei din Trivale înaintea partidei cu Albania pentru câteva declarații.

„Atmosfera în cadrul lotului este una foarte bună. Ne ințelegem foarte bine, deja mulți dintre noi ne cunoaștem de câțiva ani, dar și jucătorii mai tineri care au venit recent în cadrul lotului de seniori s-au integrat foarte bine.”

Tudor a subliniat care este mai periculos jucător al adversarilor de mâine, dar a îndemnat la atenție și față de ceilalți jucători din lot.

„Dintre jucătorii Albaniei, cel care iese în evidență din punct de vedere al calităților individuale este Dallas Moore. Însă cu siguranță va trebui să fim atenți la toți jucătorii lor, deoarece oricare dintre ei poate să creeze probleme.”

Albanezii vor evolua și împotriva reprezentativei Luxemburgului, în data de 27 februarie, dar Gheorghe nu crede că adversarii Vulturilor vor fi cu gândul vreun moment la acea încleștare.

„Nu cred că se vor menaja deloc și vor căuta victoria prin orice mijloace de care beneficiază.”

În final, Tudi a vorbit și despre entuziasmul înaintea revenirii suporterilor naționalei în tribune, după doi ani de pauză.

„Din păcate, în ultimii doi ani nu am jucat acasă, alături de public, iar acesta cred că a fost un dezavantaj pentru noi. Sper că suporterii care vor veni mâine seară la meci să ne susțină cum au făcut-o de fiecare dată când am jucat pe teren propriu. Îi așteptăm în număr cât mai mare la sală, deoarece avem nevoie de toata susținerea lor.”

Confruntarea dintre România și Albania din Sala Olimpia din Ploiești va începe joi, 24 februarie, de la ora 18:00 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 4, dar și pe canalul de YouTube FIBA – The Basketball Channel.

*foto: Fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!