Stiri Juniori U13 Feminin

Codruț Dinu și Andreas Blidaru vor participa la un try-out organizat de Coosur Real Betis

Codruț Dinu și Andreas Blidaru vor participa la un try-out organizat de Coosur Real Betis

În perioada 27 iulie – 1 august, Sala Transilvania din Sibiu a fost gazda unui camp organizat de IG Hoops și Real Betis Baloncesto. Întreaga săptămână a fost plină de baschet, atât în sală, cât și pe terenul Elemer Tordai de lângă arena sibiană.

63 de copii au beneficiat de sfaturile și indicațiile antrenorilor veniți din Spania, de la Coosur Real Betis. Echipa de antrenori a fost condusă de Javier Carrasco, asistentul formației de seniori, și de Pastor Planelles, coordonatorul academiei de juniori.

Aceștia au fost impresionați de concentrarea pe care au avut-o tinerii jucători la antrenamente, dar și de talentul deosebit pe care l-au arătat unii copii. Drept dovadă, doi copii vor participa la un try-ouy de trei zile în Sevilla. Este vorba de Codruț Dinu și de Andreas Blidaru.

Codruț este originar din Ploiești, a fost format de antrenoarea Elena Stan de la Ploiești Basketball și în prezent evoluează pentru Baschet Club Dan Dacian, sub coordonarea lui Andrei Beațu. Andreas s-a născut în București, a început să practice baschetul la Shooting Stars, unde l-a avut drept antrenor pe Cătălin Nazîru, și acum este jucătorul lui BC Slam București (antrenor: Miroslav Zlatkovic).

Conform anunțului făcut de Real Betis Baloncesto, cei doi tineri români vor fi primiți la try-out de îndată ce condițiile sanitare o vor permite. În plus, Ionuț Georgescu a scris pe pagina sa de Facebook că în septembrie vor veni noi știri dinspre Sevilla.

*foto: O.M. Creativ

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!