Stiri Juniori U13 Feminin

Marius Ciulin a arbitrat Meciul Săptămânii din Basketball Champions League

Marius Ciulin a arbitrat Meciul Săptămânii din Basketball Champions League

Arbitrul român a fost delegat în Grecia, la disputa dintre PAOK mateco Salonic și Galatasaray Nef Istanbul, care a deschis etapa a 3-a din faza grupelor. Gazdele s-au impus cu 81-74 la final în Game Of The Week.

Ciulin a oficiat meciul alături de slovenul Boris Krejic și Paulo Marques din Portugalia. Românul s-a aflat la a treia partidă arbitrată în grupele BCL în stagiunea 2021/2022

Galatasaray a condus aproape în permanență pe parcursul sfertului inaugural, cu excepția primelor trei minute, formându-și un avantaj important, 24-12. PAOK s-a redresat în parțialul secund, apropiindu-se la 28-26 sau 30-28, dar tot turcii au intrat în avantaj la cabine, 36-33.

Formația greacă a revenit pentru partea secundă, în care a înscris 48 de puncte față de cele 38 ale Galatei, diferență cu care elevii lui Aristeidis Lykogiannis au bifat primul succes în grupele Basketball Champions League, scor 81-74.

Galatasaray rămâne liderul Grupei F și prin acest eșec (2 victorii, o înfrângere), în timp ce PAOK urcă pe poziția secundă cel puțin până când vor juca Igokea și ERA Nymburk (26 octombrie, ora 19.30).

Jermaine Love (14 puncte), Malcolm Griffin (13 puncte) și Marvin Jones (12 puncte) au fost principalii marcatori pentru gruparea din Salonic, cel din urmă trecându-și în cont și 11 recuperări. Din tabăra vizitatorilor, DeVaughn Akoon-Purcell a acumulat înscris cele mai multe puncte, 21, alături de 7 recuperări.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!