Stiri Juniori U13 Masculin

Noi detalii despre reluarea competițiilor la nivel juvenil: „Avem două scenarii”

Noi detalii despre reluarea competițiilor la nivel juvenil: „Avem două scenarii”

Președintele Federației Române de Baschet, Horia Păun, a fost invitat în cadrul podcast-ului celor de la CSU Sibiu, găzduit de Gabriela Vișan.

Cu această ocazie, Horia Păun a vorbit și despre reluarea competițiilor de la nivel juvenil:

„Încă nu avem informația completă, cu privire la când se vor ridica restricțiile. Astfel, avem două scenarii: unul în care se ridică restricțiile pe 1 iunie, altul în care restricțiile vor fi ridicate pe 15 iunie. Bazându-ne pe aceste informații, noi, împreună cu Colegiul Central al Antrenorilor, am convenit că sportivii au nevoie de minim șase săptămâni pentru a reintra în efort, pentru a se reacomoda cu efortul și pentru a se pregăti de niște competiții oficiale.

În data de 15 iulie, dacă s-ar aplica scenariul 1, am putea să finalizăm parte dintre competițiile naționale juvenile, urmând ca apoi să finalizăm turneele finale. Încercăm să nu suprapunem aceste competiții, pentru că avem nevoie ca aceste turnee să nu se suprapună.”

 
🏀COMUNITATE. SPORT și SĂNĂTATE. UNITATE🏀 Invitat: Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet

🏀COMUNITATE. SPORT și SĂNĂTATE. UNITATE🏀 Invitat: Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet 🎙Aflăm când vom avea parte, din nou, de baschet, care sunt scenariile legate de reluarea antrenamentelor și competițiilor, la ce competiție se va renunța, în stagiunea 2020/2021, dar și informații despre participarea echipelor românești în Cupele Europene!

Posted by BC CSU Sibiu on Monday, May 25, 2020

Componența turneelor finale de juniori

Horia Păun explică decizia privind reluarea competițiilor juvenile: „E o situație diferită față de seniori”

*foto: facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!