Stiri Juniori U13 Masculin

Sasho Gruev nu a făcut deplasarea la Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.10.2012

CSU Sibiu a anunțat, prin intermediul site-ului oficial al clubului, că fundașul bulgar Sasho Gruev nu a făcut deplasarea la Oradea, pentru meciul din cadrul etapei a 3-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

Potrivit sursei citate, Gruev se resimte după accidentarea suferită în cadrul turneului din Cupa României. În schimb, americanul Devon Austin va reveni în garnitura lui Dragan Petricevic după ce a fost lăsat în afara lotului pentru confruntarea cu U Mobitelco Cluj-Napoca, din cadrul etapei a 2-a.

Echipa din Sibiu dispune de șapte jucători străini, antrenorul urmând să decidă înaintea fiecărui meci la ce jucător renunță în respectiva confruntare. Gruev a absentat și la partida din prima etapă, în deplasarea de la Târgu Jiu.

Meciul dintre CSM Oradea și CSU Sibiu se dispută cu începere de la orele 19:00, la Arena Anonio Alexe din Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!