Stiri Juniori U15 Feminin

Alexandra Stan a oficiat finala EuroCup Women 2022

Alexandra Stan a oficiat finala EuroCup Women 2022

Alexandra Stan a oficiat finala EuroCup Women 2022. Tango Bourges a câștigat competiția europeană, după o victorie clară în fața lui Reyer Venezia, scor 74-38. Final 4 a avut loc în Franța, pe terenul echipei care a triumfat la final.

Alături de arbitrul din România au mai oficiat Martin Hrorzov din Bulgaria și Yasmina Alcaraz Moreno din Bulgaria. Comisar al partidei a fost Eleonora Rangelova, tot din Bulgaria.

În prima repriză a finalei EuroCup Women a existat un oarecare echilibru. Tango Bourges a intrat la cabine cu 9 lungimi avantaj, 38-29. Repriza secundă a avut total altă desfășurare. Reyer Venezia a marcat doar 9 puncte în 20 de minute și astfel s-a ajuns la un scor fluviu, 74-38.

Iliana Rupert a fost cea mai bună jucătoare a finalei cu 25 de puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. Letitia Guapo a înregistrat 10 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Tot cu 10 puncte a terminat și Kristen Mann, plus 4 recuperări și 4 pase decisive.

Yvonne Anderson a fost cea mai bună marcatoare de la echipa învinsă cu 12 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Atsou Ndour și-a trecut în cont 10 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

Tango Bourges a avut o misiune mai dificilă în semifinale, acolo unde a trecut la limită de Galatasaray, scor 69-67. Reyer Venezia a avansat în ultimul act, după ce a trecut tot de o echipă din Turcia, 85-80, cu CBK Mersin Yenisehir BLD.

În meciul pentru locul 3, Galatasaray s-a impus cu scorul de 75-67.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!