Stiri Juniori U15 Feminin

Rytas, cu Kariniauskas printre ramercați, a învins campioana în exercițiu din Champions League

Rytas, cu Kariniauskas printre ramercați, a învins campioana în exercițiu din Champions League

Rytas Vilnius a obținut prima victorie din sezon actualul sezon al Basketball Champions League. Echipa lui Vaidas Kariniauskas a trecut pe teren propriu chiar de campioana en-titre, San Pablo Burgos, cu scorul de 87-69.

Balticii au început meciul în forță și practic l-au tranșat până la pauză. În sfertul secund s-a rupt definitiv meciul, când Rytas a reușit un parțial de 27-13 și avea 19 lungimi avantaj la intrarea la cabine, scor 49-30. Ibericii au revenit mai bine pe parchet și au reușit să reducă 5 puncte din deficit. Burgos nu a putut crea un momentum și să revină iar în ultimul sfert  Rytas a fost în control total.

Ivan Buva a fost omul meciului cu 19 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă pentru 22 la eficiență.

Vaidas Kariniauskas, fost jucător la Cluj-Napoca și Oradea, a avut o contribuție importantă pentru Rytas, terminând cu 14 puncte, 5 pase decisive și o recuperăre. El a strâns 12 unități la eficiență și 20 la „+/-”.

Speedy Smith a reușit 14 puncte, 7 pase decisive și 3 recuperări pentru Rytas. Margiris Nomantas a terminat cu 13 puncte, Arnas Butkevicius cu 11 iar gytis Radzevicius cu 10.

Tyrus McGee a fost singurul remarcat de la San Pablo Burgos cu 20 de puncte.

La această partidă a oficiat și arbitrul român, Marius Ciulin. El a fost chief crew în brigada din care au mai făcut parte Georgis Poursanidis (Grecia) și Lorenzo Baldini (Italia).

În urma acestui rezultat, Rytas și San Pablo Burgos ajung la o victorie și o înfrângere în clasamentul grupei din Basketball Champions League, din care mai fac parte Oldenburg și Beșiktaș.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!