Stiri Juniori U16 Masculin

Arbitraj - Laszlo Bukuresti a oficiat finala de la Arena Antonio Alexe

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.07.2014

Foto: Andor Marton

Duminica trecută s-a încheiat Campionatul European U18 feminin, Divizia B, de la Timişoara şi Oradea. Favorita turneului, Ungaria, a cucerit medalia de aur după ce a învins reprezentativa similară a Estoniei, scor 58-52. Podiumul a fost completat de către Israel, ultima formaţie ce şi-a asigurat participarea în prima urnă valorică.

Printre cei trei arbitri delegaţi să oficieze ultimul act al competiţiei s-a aflat şi Laszlo Bukureşti. Prestaţiile foarte bune din cursul celor 11 zile de întreceri l-au propulsat pe arbitrul originar din Sovata între primii trei oficiali de la Campionatul European recent încheiat. Este cea de a treia finala mare continentală oficiată de un cavaler al fluierului de origine română, după ultimul act al CE U20 feminin, Divizia A, arbitrată de Fabiana Martinescu, finala Campionatului European U20 masculin, Divizia A, unde a fost delegat Doru Vinaşi în timp ce Marius Ciulin a arbitrat finala mică a competiţiei desfăşurate în Grecia. 

În această perioadă alţi doi arbitri români sunt prezenţi la Campionatele Europene U18 masculin. Este vorba de Ciprian Stoica, sibianul ce a oficiat finala EuroChallenge a sezonului precedent se află la Konya (Turcia), unde se desfăşoară Divizia A în timp ce Alin Faur a fost delegat la Sofia (Bulgaria) pentru meciurile din cadrul eşalonului secund.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!