Stiri Juniori U16 Masculin

Arbitraj. Suspendări ca urmare a meciului patru dintre "U"-BT Mobitelco și CSU Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.05.2014

Federația Română de Baschet a cerut Colegiului Central al Arbitriilor să analizeze înregistrarea video a meciului patru dintre "U"-BT Mobitelco și CSU Sibiu, ca urmare a adresei înaintate de ultimul club amintit.

În consecință, arbitrul Dragoș Nicolae a primit patru etape de suspendare, pe când Dragoș Stan a primit un meci. Foarte probabil, penalizările ce le vor suporta cei doi "cavaleri ai fluierului" se datorează faptului că nu au gestionat corect finalul ultimei confruntări din Sala Sporturilor "Horia Demian".

Nu în ultimul rând, este pentru a doua oară când Total Baschet solicită informații suplimentare referitoare la arbitraj, însă nu le primește.

*Foto: Andor Marton

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    arbitrii
    Raman la parerea ca arbitrii sunt depasiti de nivelul campionatului! Cei doi mult prea tineri si fara experienta pentru un asa meci! Si nu se poate ca un arbitru sa arbitreze 3 meciuri dintr-o serie de 5!

    cu 9 ani în urmă (07.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dorin :

    Arbitrii
    Felicitari jucatorilor de la U, dar am o "durere" referitor la arbitrii. La Cluj ne-au "fluierat" 2 arbitrii care au fost suspendati, la Sibiu de ce nu arbitreaza la fel, adica sa nu "vada" unele faulturi, mai ales in ultimele secunde.
    Cei 2 arbitrii, au luat 3, respectiv 1 etapa suspendare.
    Meritau cel putin excluderea din arbitraj, asa ar fi corect.

    cu 9 ani în urmă (08.05.2014)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      uiti?
      Dorin mama, uiti ce s-a intamplat la voi? http://www.totalbaschet.ro/articol/OFICIAL-FRB-a-publicat-sanc%C5%A3iunile-dictate-%C3%AEmpotriva-arbitrilor-Laszlo-Bukure%C5%9Fti-%C5%9Fi-Alin-Faur~31408

      uiti pasii nefluierati (inclusiv la Lee la ultimul cos pe care l-ati dat!!), uiti fauturile pe aruncare nefluierate?
      Cei doi arbitri au luat suspendari doar pt ca au fost altii inainte la Sibiu. Si daca tot au depus memorii Sibienii cei doi Dragos au cazut de fazani....

      cu 9 ani în urmă (08.05.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!