Stiri Juniori U16 Masculin

Componența turneelor semifinale la categoria U18 masculin

Componența turneelor semifinale la categoria U18 masculin

Campionatul Național de U 18 a ajuns în faza semifinală. Doar 12 echipe, din cele 35 care au luat startul în competiție, au mai rămas în cursa pentru titlul de campioană la această categorie de vârstă

Faza semifinală se va desfășura sub formă de etape săptămânale pe sistemul tur-retur. Prima etapă este programată la sfârșitul lunii ianuarie. Turul se încheie la sfârșitul lunii februarie, iar returul se dispută în martie. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica mai departe la Turneul Final. Primele trei clasate în cele două grupe semifinale se califică la turneul final 1A. Acesta se va desfășura în formatul fiecare cu fiecare, primele patru calificându-se la Turneul Final de 4 echipe, care se va desfășura sub forma semifinale-finală.

Componența grupelor:

  • Grupa A 

ACS U-BT Cluj-Napoca

CSU Sibiu

LPS Focșani

CSS Nr. 4 București

CSO Voluntari

CSU Ploiești

  • Grupa B

CSU Știința București

CSA Steaua București

CS Agronomia București 

LPS Bihorul Oradea 

ABC Laguna București 

CN Aurel Vlaicu

La turneele semifinale predomină echipele din București. La cele șase echipe din Capitală se adaugă o echipă din Voluntari, una din Focșani, una din Ploiești și doar 3 echipe din ardeal, campioana en-titre, U-BT Cluj Napoca, LPS Oradea și CSU Sibiu.

*foto: Facebook CSM 2007 Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!