Stiri Juniori U16 Masculin

FRB a anunțat noi informații despre programul National PerformBaschet

FRB a anunțat noi informații despre programul National PerformBaschet

FRB a anunțat printr-un comunicat oficial noi informații privind programul National PerformBaschet. Programul este descris ca fiind un proces de selecție al tinerilor sportivi, cu vârste cuprinse între 13-15 ani, în vederea viitoarelor participări cu echipele naționale U16 la competițiile majore internaționale.

Sezonul competițional 2019/2020 va aduce câteva schimbări în cadrul programului, exceptând aducere lui Marcel Țenter pe post de antrenor coordonator. O schimbare notabilă ar fi faptul că se va pune accent și pe dezvoltarea antrenorilor cu potențial, astfel FRB anunță că va investi în antrenorii care se dedică proiectelor și programelor FRB, prin workshop-uri, seminarii și vizite în cadrul programelor altor federații naționale de baschet. 

Întreg programul va conține 3 faze majore, totul culminând cu SummerCamp PerformBaschet. SummerCamp-ul adună cei mai valoroși 30 de jucători în vederea alcătuirii lotului național (15 masculin și 15 feminin), care au fost evaluați în acțiunile precedente. În cadrul SummerCamp-ului vor fi organizate workshopuri pentru antrenori, iar la final  se vor selecta cei mai de perspectivă antrenori din cadrul PerformBaschet, aceștia fiind recompensați prin nominalizarea ca antrenori secunzi ai loturilor juvenile la competițiile europene.

Mai multe informații despre structura organizatorică și succesiunea acțiunilor în cadrul programului de dezvoltare și perfecționare pot fi găsite AICI.

*foto: frb.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!