Stiri Juniori U16 Masculin

FRB renunță la turneele de juniori pentru locurile 9-16

FRB renunță la turneele de juniori pentru locurile 9-16

Ședința Consiliului Director al Federației Române de Baschet s-a desfășurat în data de 29.06.2020, în regim de videoconferință, cu prezența a 13 membri ai Consiliului Director. În calitate de invitați au participat la ședință președintele CC Antrenori, Marcel Țenter, și șeful departamentului CLT-Eligibilitate, Vlad Ghizdăreanu.

Oficialii FRB au hotărât să anuleze Liga de Vară din cauza lipsei de competitori și al interesului scăzut pe care cluburile l-au arătat pentru această competiție. 

- competitia Liga de Vara Masculin, din lipsa de competitori, nu se va desfășura.

În ceea ce privește competițiile de juniori, FRB a hotărât anularea Turneelor Finale GVB, care stabilesc locurile 9-16. Totuși, în condițiile în care evoluția pandemiei va permite acest lucru, Turneele Finale GVA se vor desfășura conform programului trimis cluburilor.

Secretarul general FRB, dl Dan Berceanu, prezintă situația reluării Campionatelor Naționale de juniori, prin disputarea turneelor finale GVA si GVB. La GVA, toate echipele au confirmat participarea, grupele fiind complete, mai puțin U14F (7 echipe). Pentru GVB, foarte puține echipe au confirmat participarea (1-3 echipe/grupa), astfel că, Departamentul CLT-Eligibilitate propune ca TF GVB să nu se mai desfășoare. Se analizează situația și datele de desfășurare ale Turneelor Finale propuse de Departamentul CLT-Eligibilitate și se aprobă următoarele:

- Turneele Finale GVA se vor desfășura, dacă evoluția pandemiei o va permite, conform programului trimis cluburilor, jocurile desfășurandu-se în aer liber sau sală (unanimitate de voturi);

– Turneele finale GVB nu se vor mai disputa (unanimitate de voturi);

- împrumuturile de jucători juniori făcute pentru sezonul 2019-2020 și care expiră la 31.07.2020 se vor prelungi automat până la terminarea sezonului, conform programării Turneelor Finale (unanimitate de voturi).

Reamintim programul trimis cluburilor de către FRB:

  • Campionatul Național U15 – 29 iulie / 2 august
  • Campionatul Național U14 – 5/9 august
  • Campionatul Național U18 – 5/9 august
  • Campionatul Național U13 – 12/16 august
  • Campionatul Național U16 – 12/16 august

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!