Stiri Juniori U16 Masculin

Naționala U20 se află în cantonament la Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.06.2019

Naționala U20 se află în cantonament la Sibiu

Echipa națională a României U20 a început pregătirile pentru Campionatul European Divizia B din această vară. „Vulturii” mici s-au reunit la Sibiu, unde au început primul cantonament de pregătire înaintea turneului ce se va desfășura în Portugalia în perioada 12-21 iulie.

Formația masculină U20 va fi pregătită de Dan Fleșeriu (antrenor principal), Dan Ioan (antrenor secund) și Alexandru Mureșanu (preparator fizic și kinetoterapeut).

La startul pregătirilor de la Sibiu au fost prezenți 16 jucători: Marcu Badiu, Sabin Cîrstoveanu, Radu Voinescu, Tudor Fometescu, Edward Petrescu, David Vida, Dragoș Diculescu, Marisu Măciucă, Alexandru Coconea, Dimitris Georgiadis, George Voinescu, Nicolae Ciuca, David Stan, Alex Varga, Lucas Tohătan și Daniel Ioniță.

„Stăm aici o săptămână, după care plecăm în Serbia și ne reîntoarcem la București, înainte de plecarea în Portugalia. Este o perioadă scurtă, în care băieții trebuie să reușească să se obișnuiască să joace împreună, să facă și pregătire fizică. Ei își fac treaba bine, așa că vom vedea ce rezultate vom avea”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul echipei naționale U20 a României.

România face parte din Grupa B la U20 European Championship Division B, alături de Cehia, Albania, Bulgaria și Finlanda. Tricolorii vor debuta pe 12 iulie la competiția continentală în compania reprezentativei similare de la sud de Dunăre.

U20 European Championship Division B va fi găzduit de orașul portughez Matosinhos.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!