Stiri Juniori U16 Masculin

Raisa Simion face pasul la echipa italiană Familia Basket Schio, în Italia

Raisa Simion face pasul la echipa italiană Familia Basket Schio, în Italia

Pas important făcut de una dintre cele mai de perspectivă baschetbaliste române. Clubul Dan Dacian a anunțat faptul că sportive Raisa Simion a semnat cu clubul Familia Basket Schio din Italia, unde va juca începând cu sezonul 2019/2020.

Alături de BC Dan Dacian, Raisa a fost campioană națională de patru ori și campioană municipal de trei ori. De asemenea, are în palmares multiple titluri pe plan individual, cel mai recent fiind titlul de cea mai de perspectivă jucătoare în urma turneului câștigat la U13.  

Raisa Simion este născută în 2007 și are o înălțime de 1m87. Ea este următorul produs „exportat” de Dan Dacian, după ce Lorenzo Diaconescu a ajuns în această vară la Real Madrid. De asemenea, tot de la clubul bucureștean a plecat spre capitala Spaniei și actualul lider al naționalei României, Emi Cățe.

*Foto: facebook, alături de antrenoarea Florentina Uță

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii