Stiri Juniori U16 Masculin

România a fost reprezentată la nivel continental în această săptămână de patru arbitri

România a fost reprezentată la nivel continental în această săptămână de patru arbitri

Nu doar echipele românești angrenate în FIBA Europe Cup au avut un program încărcat la mijlocul acestei săptămâni, dar și patru cavaleri ai fluierului din țara noastră au oficiat partide din cupele europene.

Marius Ciulin, Andrada Csender, Alexandra Stan și Alin Faur au fluierat în competițiile de sub egida FIBA. Marius Ciulin a fost prezent la meciul din Basketball Champions League dintre Dinamo Sassari și Turk Telekom. Din brigadă au mai făcut parte Eddie Viator (Franța) și Janusz Calik (Polonia). Partida din Italia a fost una extrem de echilibrată și decisă pe final, când gazdele de la Dinamo Sassari s-au impus la o posesie, scor 92-89.

În Euroliga feminină, Andrada Csender și Alexandra Stan au făcut parte din aceeași brigadă la meciul dintre UMMC Ekaterinburg și Castros Braine. Formația rusă a făcut instrucție cu trupa vizitatoare și s-a impus cu scorul de 101-73. Andrada Csender a fost chief crew a brigăzii din care a mai făcut parte Milosav Kaludjerovic din Muntenegru. De menționat este faptul că arbitrul originar din Mediaș nu mai activează în competițiile interne din România, iar acum se află în Danemarca.

Alin Faur a condus brigada de arbitrii a meciului Besiktas – Roche Vendee Basket Club, partidă din EuroCup Women. Nir Meirson din Israel și Mladen Lucic au fost ceilalți doi oficiali ai jocului câștigat de formația oaspete cu scorul de 79-83.

*foto: championsleague.basketball

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!