Stiri Juniori U16 Masculin

Susține baschetul românesc și donează pentru baschet.ro

Baschet .ro

Baschet .ro
29.06.2020

Susține baschetul românesc și donează pentru baschet.ro

Baschet.ro intră într-o nouă etapă începând cu sezonul competițional 2020/2021. Pe lângă interviurile premium, anchetele și opiniile produse de site-ul nostru, după lansarea platformei Tineret ne propunem să acordăm o atenție deosebită și baschetului juvenil. 

Pentru că vrem să ne păstrăm autonomia editorială și să producem în continuare content de calitate, dar și să ne putem extinde în ceea ce privește secțiunea de foto+video, cerem sprijinul comunității baschetbalistice din România. Astfel, cei care vor să ofere un „assist” echipei noastre, sunt invitați să ofere 2% din impozitul pe venit care poate fi redirecționat către o organizație non-guvernamentală (ONG), respectiv către Asociația Arcade, persoana juridică din spatele proiectului nostru editorial.

Declarația se depune până la data de 30 iunie de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România. Puteți să completați documentul și să-l trimiteți pe adresa de mail office@baschet.ro urmând ca noi să ne ocupăm de depunerea acestuia la unitatea fiscală. 

DESCARCĂ FORMULARUL AICI! (ATENȚIE: formularul trebuie salvat local înainte de completare) 
Pașii care trebuie urmați:

1. Completează formularul pe care l-ai descărcat;
2. Depune formularul în Spațiul Privat Virtual de unde îți administrezi obligațiile fiscale;
3. În cazul în care nu folosești Spațiul Privat Virtual, trimite formularul completat pe e-mail la adresa office@baschet.ro (inclusiv semnătură).

Vă mulțumim pentru susținere!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!