Stiri Juniori U16 Masculin

U20 M. Agronomia câștigă după un meci excelent în finala cu Știința

Eduard Popa

Eduard Popa
25.04.2018

u20m agronomia stiinta

CS Agronomia București a trecut de Știința, scor 76-73, în a treia zi a Turneului Final U20 Masculin și a devenit câștigătoarea trofeului, după victoriile obținute în zilele precedente în fața celor de la CN Aurel Vlaicu și CSO Voluntari.

Elevii lui Milan Sokic au practicat un baschet excelent în fața echipei care dominase în primele două zile competiția. Știința câștigase primele două dueluri la diferențe de 50 de puncte în fața celor de la Voluntari și Aurel Vlaicu și datorită taliei și calității fizice superioare părea mare favorită în fața Agronomiei. Cu toate acestea gazdele au avut o partidă excelentă, cu o apărare agresivă care le-a adus 11 intercepții, de pe urma cărora au convertit 13 puncte. Știința a avut un avantaj uluitor la recuperări, 63-36, dar l-au anulat din pricina celor 17 turnovers dar și al unui procentaj slab de la libere (11/24, 46%) și de la aruncările din acțiune (26/72, 36% cu 10/32 de la 3 puncte).

Sabin Cîrstoveanu s-a dovedit a fi omul meciului. El a strâns 32 de puncte, 4 pase decisive și 5 intercepții pentru învingători, fiind dublat de Cristian Chițu – 12 puncte și Luca Vasile – 11 puncte. De partea cealaltă Daniel Ioniță a adunat 34 de puncte, 23 de recuperări, dar cu 12/30 din acțiune, Antonio Năsturescu a avut 16 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive iar Alex Coconea 10 puncte și 17 recuperări.

În primul meci al zilei Colegiul Național Aurel Vlaicu a trecut de CSO Voluntari scor 87-70. Nicolae Ciucă a strâns 27 de puncte și 15 recuperări, George Vlad 25 de puncte și 12 pase decisive iar Theodor Duca 12 puncte și 13 recuperări. De partea cealaltă Adam Toth a înscris 20 de puncte și Cristi Mâinea 14.

Astfel, clasamentul final al turneului final U20 Masculin, desfășurat la Sala Agronomia din Capitală, arată astfel: 1. CS Agronomia, 2. Știința București, 3. CN Aurel Vlaicu, 4. CSO Voluntari.

U20 M. Premii individuale AICI

*foto: Alina Cojocaru/Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!