Stiri Juniori U16 Masculin

U20M. Adam Toth, CSO Voluntari:”Avem niște adversari tari și o fie o luptă continuă în teren la fiecare meci”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
23.04.2018

Luni, în Capitală, va debuta Turneul Final U20 Masculin. Competiţia pare a fi rezervată în acest an echipelor din Bucureşti. Cele patru formaţii calificate sunt Ştiinţa, Agronomia, Aurel Vlaicu şi CSO Voluntari.

CSO Voluntari este prezentă la Turneul Final chiar în primul an de la înființare. Adam Toth, component al echipei, a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre participarea sa la acest turneu.

”Cred că va fi un turneu echilibrat în care toate echipele își vor juca șansa și vor lupta să ducă munca din acest sezon la bun sfârșit.

Tot timpul am respectat orice adversar am avut așa o să fac și de data asta; avem niște adversari tari și o fie o luptă continuă în teren la fiecare meci. Deși favorită pornește Știința, dat fiind faptul ca are și un lot complet, noi cu siguranță o să facem tot posibilul să schimbăm acest lucru.

Faptul că România e în divizia A la U20 trebuie să motiveze fiecare jucător în parte , cel puțin pe mine mă face să trag și mai tare la acest turneu.”

Competiţia va începe luni, 23 aprilie. Partidele se joacă în sistem fiecare cu fiecare. Programul jocurilor este următorul:

 

Luni, 23 aprilie

 

Ora 11:30 CSU Știința București - CSO Voluntari

 Ora 13:30 CS Agronomia București - CN Aurel Vlaicu

 

Marți, 24 aprilie

 

Ora 11:30 CSO Voluntari - CS Agronomia București

 Ora 13:30 CN Aurel Vlaicu - CSU Știința București

 

Miercuri, 25 aprilie

 

Ora 11:30 CN Aurel Vlaicu - CSO Voluntari

 Ora 13:30 CSU Știința București - CS Agronomia București

 

Competiția este destinată sportivilor născuți după 1 ianuarie 1998.

 

*foto: Alina Cojocaru Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!