Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Anastasios Bondoc a semnat cu Real Betis Baloncesto

Anastasios Bondoc a semnat cu Real Betis Baloncesto

Anastasios Bondoc este ultimul nume care ajunge la Real Betis Baloncesto după camp-ul de la Voluntari al IG Hoops, compania de management și marketing sportiv condusă de Ionuț Georgescu.

Bondoc va împlini 15 ani pe 22 septembrie, are 1m93 și ocupă pozițiile 2-3. El a cochetat mai întâi cu fotbalul, pentru ca apoi să aibă primul contact cu sportul cu mingea la coș în cadrul celor de la Cuza Sport Brăila, de unde a făcut apoi pasul către Phoenix Galați, club coordonat de antrenorul Florin Nini. Pe malul Dunării a fost antrenat de sârbul Dalibor Darko Destanovic.

Ca fapt divers, „Tasi” nu a ignorat și partea academică. El a avut și o prestație excelentă la examenul de capacitate, unde a luat nota 9,80, și este olimpic la matematică.

 

𝐀𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐬𝐢𝐨𝐬 𝐁𝐨𝐧𝐝𝐨𝐜 𝐚 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐑𝐞𝐚𝐥 𝐁𝐞𝐭𝐢𝐬 𝐁𝐚𝐥𝐨𝐧𝐜𝐞𝐬𝐭𝐨! ”Tasi” va împlini pe 22 septembrie 15 ani și evoluează pe...

Posted by IG Hoops on Wednesday, September 8, 2021

Anastasios Bondoc va juca atât la categoria U16, cât și în Campionatul de Seniori local și regional. El este al treilea jucător recrutat de Betis Sevilla după camp-ul din această vară și anunțat de IG Hoops, după David Antonescu și Jemar Willock.

*foto: IG Hoops facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!