Stiri Juniori U18 Feminin

Ciprian Stoica a arbitrat în prima etapă din FIBA Europe Cup

Ciprian Stoica a arbitrat în prima etapă din FIBA Europe Cup

Arbitrajul românesc a fost reprezentat la debutul sezonului regulat din FIBA Europe Cup. Ciprian Stoica a oficiat la partida dintre Reggio Emilia și Hapoel Galil Galiboa, desfășurată ieri, 13 octombrie, în Italia. Arbitrul din Sibiu a făcut parte din brigada formată de Nicolas Maestre din Franța și Duhan Koyici din Turcia.

Reggio Emilia a obținut o victorie facilă în fața israelinilor. Doar prima repriză a fost echilibrată, la capătul căreia gazdele aveau totuși un avantaj de 5 puncte, 42-37. Reggio Emilia a rupt complet meciul după ce a reușit un parțial de 33-20 în sfertul trei. În ultimul act diferența a crescut și mai mult iar la final s-a înregistrat scorul de 93-70 pentru Reggio Emilia.

Osvaldas Olisevicius a fost omul meciul cu 21 de puncte și 3 recuperări. Arturs Strautnis a reușit 15 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Leonardo Candi a terminat cu 12 puncte și 6 pase decisive iar Bryant Crawford cu 11 puncte și pase decisive. Mikael Hopkins a înregistrat un double-double, cu 11 puncte și 10 recuperări.

Michael Brisker a fost pincipalul remarcat al oaspeților cu 16 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Cele două echipe fac parte din Grupa D a FIBA Europe Cup alături de Avtodor Saratov și Zaragoza. Rușii au câștigat pe teren propriu în fața ibericilor cu scorul de 100-80 în startul sezonului regulat din competiția europeană.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!