Stiri Juniori U18 Feminin

România pierde și în fața Portugaliei la FIBA U18 Women′s European Challengers

România pierde și în fața Portugaliei la FIBA U18 Women′s European Challengers

România a suferita a doua înfrângere în cadrul FIBA U18 Women′s European Challengers. Tricolorele au fost învinse de Portugalia cu scorul de 73-49, în partida desfășurată la Riga.

Primul sfert a fost echilibrat și câștigat de lusitane cu scorul de 20-14. Echilibrul pe tabelă s-a rupt în actul secund când Portugalia a reușit un parțial de 20-10 și a intrat la cabine cu scorul de 40-24. Repriza secundă a fost mai echilibrată dar nu s-a pus în nicio secundă problema revenirii. Portugalia avea să câștige și ultimele două sferturi, la o posesie respectiv la două.

Miky Panait a fost cea mai bună jucătoare a României cu 13 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Anisia Croitoru a reușit și ea 13 puncte și 7 recuperări.

Marta Roseiro a fost cea mai bună jucătoare a partidei cu 17 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

România continuă parcursul în Grupa A cu un meci în fața Letoniei, joi, 29 iulie.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii