Stiri Juniori U18 Feminin

U-BT Cluj-Napoca a câștigat titlul național U14 cu un coș înscris în ultima secundă

U-BT Cluj-Napoca a câștigat titlul național U14 cu un coș înscris în ultima secundă

Duminică, 20 septembrie, a fost ultima zi de baschet din cadrul Turneelor Finale de Juniori organizate în Parcul Municipal Vest din Ploiești. Începând cu ora 11:30, U-BT Cluj-Napoca și ABC Laguna București s-au întâlnit în finala campionatului național U14.

În primele zile ale competiției, clujenii au trecut de ACS Îngerii Băniei Craiova cu 43 la 23 și de ACS Dan Dacian București cu 57 la 54. De partea cealaltă, ABC Laguna București a fost învinsă de concitadina ABC Slam (44-50), dar s-a impus în fața lui LPS Târgu Mureș (62-40).

În finală, s-a practicat un joc frumos, de calitate, iar cele două tabere au mers cap la cap. Niciuna dintre cele două formații nu a reușit să destrame echilibrul de pe tabelă, iar acest lucru a făcut ca disputa să fie foarte spectaculoasă.

În ultimele minute, jucătorii lui U-BT au preluat conducerea, însă adversarii lor au luptat și au reușit să egaleze după o aruncare liberă. Mihai Racovițan a cerut un timp de odihnă, iar după repunere Matei Văleanu a înscris un coș de trei puncte pe sirenă, care a adus titlul în fieful echipei clujene.

 

💣💣💣 BUZZER BEATER Matei Văleanu!!!! 😱 Ceeeee finaaaaal de meeeeeci!!! 🏆 Câștigăm Campionatul Național U14 în ultima secundă!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 FELICITĂRI ECHIPEI pentru rezultatul extraordinar!!!

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Sunday, September 20, 2020

Alb-negrii s-au impus cu 48 la 45 și au obținut medalia de aur, a doua medalie cucerită de juniorii lui U-BT, după bronzul de la U16. A urmat o bucurie de nedescris pe terenul 1 din complexul de la Ploiești, ardelenii devenind campioni cu generația 2006 pentru a doua oară consecutiv.

O mare celebrare a avut loc și în Cluj-Napoca, unde părinții au urmărit partida jucată de copiii lor la unul dintre localurile din zona Sălii Polivalente.

 
📍 Cluj-Napoca, stand up for the champions U14 🏆🙌🏻

⏱ 8, 7, 6, 5 ,4 💥 Cluj-Napoca, tot barul în picioare pentru campionii noștri!!! Așa am trăit finala acasă! Un meci nerecomandat cardiacilor 💊😅 Mulțumim părinților pentru susținere! 👏🏻👏🏻👏🏻 #ImpreunaSuntemU #AcademiaUBT #EducatiePrinBaschet

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Sunday, September 20, 2020

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!