Stiri Juniori U18 Masculin

Cinci antrenori români vor fi secunzi la Real Betis Baloncesto Camp

Cinci antrenori români vor fi secunzi la Real Betis Baloncesto Camp

Mai sunt 12 zile până la camp-ul celor de la Real Betis Baloncesto, ce se va ține la Sibiu, în perioada 27 iulie – 2 august. Miercuri, organizatorii au anunțat cei cinci antrenori secunzi români care îi vor asista pe tehnicienii spanioli care vor ajunge la Sibiu din partea clubului spaniol.

Cei 5 au fost selectați pentru a fi voluntari la acest camp. Este vorba de Alexandru și Cristian Rubint, antrenori la CSU Sibiu, Adrian Roșu este fost jucător în Liga Națională iar actualmente este expertul sportiv al CSM Târgu Jiu, Adrian Petreanu, cel care are o experiență în pregătirea juniorilor în cadrul proiectului Steaua CSM București și Vladimir Biasutti, preparatorul fizic al echipei CSO Voluntari.

 

🏀 Ei vor fi antrenorii secunzi ai tehnicienilor spanioli de la Real Betis Baloncesto! Cei 5 au fost selectați pentru a...

Posted by IG Hoops on Tuesday, July 14, 2020

Organizatorii au anunțat însă că accesul în sală este permis și gratuit pentru toți antrenorii români, dornici să învețe și să observe aspecte din metodologia de baschet spaniolă,  cu respectarea normelor pentru combaterea răspândirii COVID-19.

*foto: facebook IG Hoops

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!