Stiri Juniori U18 Masculin

Eduard Roschnafsky își continuă cariera în liga a doua germană

Eduard Roschnafsky își continuă cariera în liga a doua germană

Eduard Roschnafsky își continuă cariera în liga a doua germană alături de echipa a doua a lui BV Chemnitz 99.

Baschetbalistul în vârstă de 17 ani, cu o înălțime de 2,06m, a debutat în baschetul de seniori stagiunea precedentă, când a jucat o partidă în echipamentul celor de la Chemnitz 99, echipă care în momentul suspendării campionatului din cauza pandemiei de COVID-19 a obținut calificarea în BBL datorită faptului că ocupa prima poziției în PRO A cu un record de 25 de victorii și 2 înfrângeri. 

Fiul fostului baschetbalist Bruno Roschnafsky este născut la Schwelm în Germania și are dublă cetățenie româno-germană. De altfel, Bruno, legendarul baschetbalist al Universității a jucat o perioadă bună din carieră în Germania pentru Brosse Bamberg, Weissenfeld, Trier și Schwelm.

La nivel de juniori Eduard a imbrăcat și echipamentul lui U-BT Cluj-Napoca, alături de care s-a remarcat în EYBL, unde a fost desemnat unul dintre cei mai promițători 20 de jucători din istoria competiției. De asemenea, tânărul baschetbalist se află în vizorul loturilor naționale juvenile ale Germaniei. 

*foto: freie presse

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!