Stiri Juniori U18 Masculin

România cedează în fața Ucrainei la FIBA U18 European Challenger

România cedează în fața Ucrainei la FIBA U18 European Challenger

În ultimul meci din faza grupelor la FIBA U18 European Challenger, România a cedat în fața Ucrainei, scor 63 la 68. 

Partida a consemnat 12 situații de egalitate, însă procentajul slab la aruncările din acțiune (31,3%) și problemele pe care formația antrenată de Ionuț Bâscoveanu le-a avut pe final de meci din cauza greșelilor personale și-au spus într-un final cuvântul. 

Dragoș Lungu a fost cel mai bun marcator de pe teren, 25 de puncte și 7 recuperări. David Antonescu, jucător care nu a jucat pe final de partidă din cauza celor 5 greșeli personale, a contribuit cu 13 puncte și 7 recuperări. Între timp, Bogdan Creț a adunat 6 puncte, iar Luca Colceag a fost lider la recuperări (10 mingi prinse la panou). 

Din tabăra ucrainienilor s-au remarcat Ivan Koldomasov cu 19 puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive și Vitalii Shymanskyi cu 14 puncte. 

În urma acestui rezultat, România (1-2) se clasează pe locul 3 la finalul fazei grupelor și va juca împotriva Irlandei în cadrul turneului pentru locurile 5-7. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!