Stiri Juniori U18 Masculin

România U18 participă la un turneu amical în Portugalia în acest final de săptămână

România U18 participă la un turneu amical în Portugalia în acest final de săptămână

Naționala masculină U18 a României se află în aceste zile în Portugalia, acolo unde va participa la un turneu amical în perioada 7-9 iulie.

Tricolorii vor evolua în compania Spaniei, Poloniei și Portugaliei la Famalicao, toate aceste partide de verificare urmândă să fie transmise pe platforma FPB TV, după cum a transmis Federația Română de Baschet.

Programul „vulturilor” arată astfel:

  • Vineri, 7 iulie – vs. Polonia – ora 21.00
  • Sâmbătă, 8 iulie – vs. Portugalia – ora 20.45
  • Duminică, 9 iulie – vs. Spania – ora 11.30

Tinerii baschetbaliști români au început pregătirea pentru Campionatul European U18 - Divizia B în data de 22 iunie, la Târgu Jiu. Turneul continental va avea loc în Portugalia, la Matosinhos, în perioada 21-30 iulie și naționala condusă de Ciprian Enache va juca în grupa C alături de Estonia, Ucraina, Olanda, Irlanda și Kosovo.

În lotul lărgit se regăsesc Denis Bădălău, Andreas Blidaru, Tudor Șomăcescu, Sasha Son, Roland Stanciu, Călin Niță, Răducu Blaga, Lorenzo Diaconescu, Vladimir Spârlac, Andrei Oinaru, Mihnea Vlaicu, David Fîntînă, Akos Szentkuti, Bogdan Bădițașcu și Bogdan Alexandru.

*foto: fiba.basketball

9 comentarii la aceasta stire:
  • Suporterrrr :

    :)))))
    Cine imi poate explica rostul meciului impotriva Spaniei? Nu ii ajuta cu nimic nici pe aia ca ne bat la 150 de puncte si nici pe noi ca pierdem la 150 de puncte. Asta 1, si 2 de ce este Enache principal la U18?

    cu 9 luni în urmă (07.07.2023)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Hai ca incerc eu...
      Este posibil ca pe unii din baietii nostri sa-i ajute; de exemplu: Denis Badalau, care joaca la Olimpia Milano U18, iar pe baschet.ro sunt niste titluri interesante: "Denis Bădălău, liderul Olimpiei Milano la turneul ANGT U18 de la Munchen" sau "Denis Bădălău a marcat 20 de puncte împotriva lui Real Madrid"; sau poate pe Somacescu, care era vazut ca marea speranta a baschetului romanesc, dar care se pare ca nu a prea convins in State. Una peste alta, chiar daca ne-o vom fura, e bun un astfel de turneu pentru a vedea cat de mare este diferenta intre noi si baschetul mare...
      In schimb, la antrenor nu-ti pot raspunde, mai ales ca mi-am exprimat si eu rezervele (ca sa le numesc politicos).

      cu 9 luni în urmă (07.07.2023)
    • Suporterrrr:

      Inteleg
      Ca Badalau e bun, dar nu se joaca baschet doar cu un jucator. Crezi ca exista vreo speranta sa ne prezentam macar decent la acest turneu amical? Eu astept meciul de diseara, parea o generatie buna generatia 2005.

      cu 9 luni în urmă (07.07.2023)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      nu stiu ce sa spun, sperantele sunt jos, mai ales ca inteleg ca nu e Badalau. vedem...

      cu 9 luni în urmă (07.07.2023)
    • Gugu:

      @
      oricum va fi greu cu sau fara Badalau daca antrenorul va adopta aceeasi strategie ca la meciurile amicale cu U16 unde a folosit doar 9 jucatori din 15, pt ca pe ceilalti nu-i cunoaste si nici nu vrea sa-i cunoasca!

      cu 9 luni în urmă (07.07.2023)
    • Suporterrrr:

      Gugu
      Suni a un parinte dezamagit al carui copil e la lot. Da chiar, daca pe baietii de la u16 i au batut doar la 3 puncte ce asteptari putem avea? Adica Son iti joaca pozitia 1 la 1.75 cand la Spania fundasi sunt Jordi Rodriguez la 1.99, Villar si Moreno la 1.93. Ca sa nu mai zic ca probabil nu il vor utiliza pe Izan Almansa, jucator de 17 ani care tocmai a luat MVP-ul la U19

      cu 9 luni în urmă (07.07.2023)
    • Gugu:

      @
      Sun a ceea ce sunt. N am intalnit atata lipsa de respect din partea unui antrenor fata de unii jucatori pe care ii are la lot si carora nu le acorda sansa de a arata ce pot. Ma opresc aici ca nu pot sa zic chiar totul.

      cu 9 luni în urmă (07.07.2023)
    Raspunde
  • Gugu :

    @
    Badalau nu s-a alaturat inca lotului din Portugalia deci nu o sa joace aceste meciuri amicale. Deplasarea in Portugalia au facut-o 12 jucatori si nu 15 cum este scris in articol. Si eu ma intreb ce cauta tristul asta (antrenor) la lot?

    cu 9 luni în urmă (07.07.2023) Raspunde
  • Ciucâ :

    Gugu
    Aşa sunt majoritatea antr de la lot nu i bâga ın seamâ, bine câ este chemat şi este acolo sus.mai important este echipa de club unde va juca şi antrenorul cu care va lucra. Succes

    cu 9 luni în urmă (07.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!